Besplatan novogodišnji kurs francuskog na Božidarcu

 
E. T.
E. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Predavač je Roman Nuždin

Božidarac poziva građane na besplatan osnovni kurs francuskog jezika, koji organizuje u saradnji sa partnerima, kao deo novogodišnjeg poklona za publiku. Ovaj kurs je posebno osmišljen za sve one koji su

prisustvovali brojnim online predavanjima tokom protekle godine i žele da prošire svoje jezičke horizonte.

Kurs će se održavati online, dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 11:30 časova, koristeći popularnu aplikaciju Zoom. Prijava je neophodna na njihovom sajtu bozidarac.rs Iz Božidarca poručuju da će ova fleksibilnost omogućiti polaznicima da prate časove iz udobnosti svog doma, prilagođavajući svoj raspored obavezama.

Prvi čas je predviđeno da krene u četvrtak, 7. decembra, a kraj kursa poslednjeg četvrtka u decembru. Poslednji susret je rezervisan i za pozdrave i čestitke za novogodišnje praznike na francuskom jeziku.

Zašto baš francuski jezik?

Iz Božidarca poručuju da im nije trebalo dugo vremena da se odluče baš za ovaj jezik. Kažu da francuski jezik očarava svojom lepotom i ima poseban šarm koji privlači ljude širom sveta. Ovladavanje francuskim ne samo da otvara vrata bogate kulturne baštine, već takođe pruža privilegiju uživanja u izuzetnoj umetničkoj i književnoj tradiciji. Osim toga, francuski jezik često se smatra jezikom ljubavi, dodajući romantičnu

notu svakodnevnim komunikacijama.

Božidarac Foto: Božidarac

Koristi učenja francuskog su mnogobrojne, posebno u današnjem globalnom društvu. Francuski je jedan od zvaničnih jezika međunarodnih organizacija, kao i ključna komponenta diplomatskih odnosa.  Poznavanje francuskog može poboljšati karijerni put, otvarajući vrata međunarodnim prilikama, naročito u oblastima poput mode, kuvanja, umetnosti i poslovanja. Takođe, tokom evalucije kurseva i predavanja u Božidarcu posetioci su u velikom broju izražavali želju za radionicama francuskog jezika.

Svakako učenje francuskog je više od jezičkog izazova; to je putovanje ka otkrivanju jednog od najlepših jezika na svetu i sticanju veština koje će obogatiti život na mnogo načina.

Predavač na ovom uzbudljivom jezičkom putovanju biće Roman Nuždin, iskusni predavač francuskog jezika iz Rusije. Sa bogatim pedagoškim iskustvom, on će pružiti ne samo osnovna znanja francuskog jezika, već i jedinstvenu perspektivu koja proizilazi iz njegovog kulturnog pozadinskog iskustva.

Podršku ovom projektu pruža gradska opština Vračar, prepoznajući važnost kulturnog obogaćivanja i učenja novih jezika. Ovaj kurs pruža sjajnu priliku za sve zainteresovane da započnu svoje putovanje ka ovladavanju ovim prelepim jezikom.

Iz Božidarca poručuju da im se pridružite na ovom putovanju, osnažite svoje jezičke veštine i otkrijte radosti francuskog jezika, kao i da se prijavite što pre na linku ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA