Šta je sa saobraćajem u Beogradu?! Crni četvrtak, nesreće se samo nižu, snimili smo i karambol na Bulevaru

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Tri parkirana automobila su unuštena kod Liona, a još najmanje jedno vozilo je oštećeno

Čak tri nesreće ne Mostu na Adi u kojima je povređeno šest osoba i prevrtanje automobila na mostu Zemun-Borča samo su deo velikog broja nezgoda koje su se jutros dogodile u Beogradu.

Jedna od težih, ali, verovatno bez posledica po zdravlje, dogodila se na Bulevaru kralja Aleksandra, gde je zabeležen veliki karambol - tri parkirana automobila su unuštena kod Liona, a još najmanje jedno vozilo je oštećeno.

Osim ovih, zabeležena je i nesreća na Dušanovačkom mostu, gde je, kako se vidi na sninku IG stranice Moj Beograd, učestvovao i jedan autobus.

Kod Buanj potoka kombi je sleteo je s puta.

Udes je danas zabeležen i na uglu Nehruove i Jurija Gagarina.

Takođe, jedan udes snimljen je i u Bosanskoj ulici u Malom Mokrom Lugu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Jutro je obeležila i jedna nesvakidašnja nezgoda u Belom Potoku, gde je "Lastinom" autobusu otpao točak, objavila je IG stranica Serbia Live Beograd.

(Telegraf.rs)

Video: Sudari na mostu na Adi paralisali saobraćaj u prestonici: Snimci sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jer

    30. novembar 2023 | 14:06

    Mi smo najbolji vozaci, za nas ne vazi poledica, kisa, sneg. Mi svuda imamo prednost, zurim alo, moras da me propustis, zasto bih ja davao migavac, svi treba meni da se prilagode a ja nikom! Eto.

  • Nazalost

    30. novembar 2023 | 14:08

    Zato sto vecina ne zna da vozi a isto tako vecina vozi ludo-neoprezno,nema tolerancije u saobracaju svi negde jure i zure i sve im je prece od samog zivota a sve se samo jednom desava u seknd nepaznje i gotovo a reprize nema da je ima mnogi bi danas bili zivi.Zato narode pamet u glavu i ne brze od zivota!

  • nino

    30. novembar 2023 | 14:39

    Nije mi jasno kad vidim nase registracije u Evropi svu disciplinivani fini paze da ne pogrese kad dodjem u Srbiji verovetni i ti isti gas sto brze ako ga neko presece izlaz iz auta tuca.Bre ljudi dokle vise jel usao djavo u vas cast izuzecima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA