Pozdrav od Valentine: Stigla kući beba koja se zahvaljujući policiji rodila u porodilištu, ne u kolima

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nju su kod kuće sačekale još dve sestrice

Valentina, beba koja se pre nekoliko dana rodila u porodilištu a ne u kolima, i to zahvaljujući policiji, stigla je kući. Srećna porodica Nikolić iz Jajinca, koja je bogatija za još jednu ćerku, sada je na okupu, a našoj redakciji javili su se sa slikom novog člana.

Pozdrav od Valentine!

Valentina se rodila u ponedeljak, 13. novembra. Mama Aleksandra je, kako smo pisali, ,ujutro osetila kontrakcije, a kada su krenuli ka porodiluštu u Kliničko-bolnički centar "Zvezdara", naleteli su na gužvu pa se dovitljivi otac Uglješa setio da pozove policiju.

- Pozvao sam policiju, i uz njihovu asistenciju smo prošli par semafora. Snašao sam se - smejao se Uglješa u ponedeljak.

Otkrio nam je tada da se po dolasku u porodilište Aleksandra veoma brzo porodila.

Beba Valentina Foto: Privatna arhiva

- Ušli smo unutra i odmah su je stavili na sto. Javila mi se da su dobro i ona i beba. Dobili smo treću ćerku, zove se Valentina. Kod kuće je čekaju još dve sestre - Kristina i Katarina - ispričao je Uglješa za Telegraf.rs.

Asistenciju su izveli kapetan Vladica Đorđević, starešin u stanici policije Sever i njegov pomoćnik Predrag Stojanović. Đorđević za Telegraf.rs kaže da na ovom zadatku nije bilo treme, i da je srećan što Nikolići stigli na vreme u porodilište.

- To je naša dužnost. Treme nije bilo. Imam 18 godina staža i ovo nije prvi put da mi se ovako nešto desilo. Postalo je rutina. Bitno je da smo stigli na vreme - kaže Đorđević za naš portal.

Inače, celu akciju je tada organizovao Boban Azanjac, pomoćnik vođe smene dežurne službe Uprave saobraćajne policijske uprave za Grad Beograd.

Redakcija portala Telegraf.rs Nikolićima želi sve najlepše! 

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    17. novembar 2023 | 21:43

    Hahaha hahaha. Šećer. I mi tebe pozdravljamo Valentina. Hvala što si se oglasila malena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA