Radionica Dekupaža u Božidarcu ove srede

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radionica se održava u sredu, 8. novembra u Božidarcu u dva termina, prepodne i popodne

Ako ste ikada želeli da otkrijete čaroliju dekupaža ili da usavršite svoje veštine, iz Božidarca poručuju da imaju pravu priliku!

Iz ove beogradske ustanove pozivaju sve da dođu u Božidarevac ove srede i pridruže se specijalnoj radionici koju vodi niko drugi do dizajnerka enterijera, Polina Romanenkova.

Božidarac Foto: Božidarac

Polina je dugi niz godina posvećena umetnosti dekupaža i sa ponosom deli svoje bogato iskustvo i veštine sa svima koji žele da nauče.

Iz Božidarca poručuju da ćete naučiti osnovne i napredne tehnike dekupaža od pravog profesionalca u ovoj oblasti. Dobićete priliku da radite na svojim projektima i odnesete kući unikatne kreacije. Sav materijal je obezbeđen, samo ponesite svoju kreativnost i entuzijazam.

Božidarac Foto: Božidarac

Upoznaćete ljude sa sličnim interesovanjima i proširiti svoju umetničku mrežu.

Radionica se održava u sredu, 8. novembra u Božidarcu u dva termina, prepodne i popodne. Trenutno je promo cena koja pokriva troškove materijala.

Bez obzira da li ste potpuni početnik ili iskusni umetnik, ova radionica je savršena prilika da se zabavite, naučite i budete kreativni pod stručnim vodstvom Poline

Romanenkove.

Broj mesta je ograničen, zato se prijavite što pre i obezbedite svoje mesto na ovom kreativnom putovanju! Za više detalja posetite bozidarac.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA