Beograđanima prekipelo zbog nervoznih vozača i sirena: "Ne možemo da živimo zbog vaših 5 minuta čekanja"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Jednom od mešatana Durmitorske ulice "pukao je film", pa je tako napisao i postavio transparent na znaku u pomenutoj ulici, sa jasnom porukom

Gužve na ulicama glavnog grada sastavni su deo života Beograđana, međutim kada mnogima "dojadi" čekanje u koloni, u nervozi, krenu da se služe raznim sredstvima. Tako nastaju i svađe i tuče, čiji smo sve češći svedoci. 

Ipak, treba priznati, najteže je onima koji žive tik uz najprometnije ulice, uglavnom u centru Beograda. Ove ljude neretko bude sirene automobila, a vozači, ne razmišljajući o posledicama, trube kao da sutra ne postoji.

Jednom od mešatana Durmitorske ulice "pukao je film", pa je tako napisao i postavio transparent na znaku  u pomenutoj ulici, sa jasnom porukom. 

- Ne trudbi! Ni bebe, ni stanari, ni bolesni, ne mogu da žive zbog vaših 5 minuta čekanja - napisano je.

transparent u Durmitorskoj Pritnskrin Instagram Serbia live

Čini se da je mnogima "prekipelo", s obizorom na to da se slika transparenta munjevito proširila društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. septembar 2023 | 10:52

    U nekim gradovina EU na ulazu u grad ppstoji znak precrtana sirena,tjst zabranjena upotreba osim u slucaju krajnje nuzde.Tako treba i kod nas!!

  • Šta da se radi

    30. septembar 2023 | 11:16

    Ja sam u naseljenom mestu privatna kuća, jutros došla iz treće a komšija pod mojim prozorom sa motornom testerom seče drva, svako radi svoj posao, evo idem kao zombi neispavana čekam da završi pa da pokušam da odspavam ukoliko neko sa druge strane ne počne nešto da radi tako da je svuda isto osim na pustom ostrvu.

  • Les

    30. septembar 2023 | 10:54

    Taj kome smeta sirena, neka lepo ode na selo (najverovatnije da je pravilnije "vrati se na selo"), pa lepo uživa u miru i tišini. I njemu lepo, a nama još lepše. Win-win situacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA