Šapić obišao radove na proširenju Bulevara Zorana Đinđića: Do kraja 2024. više traka i u drugim ulicama

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Po tri trake će dobiti i deo ulice Tošin bunar, kao i ulica Pariske komune

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je do kraja 2024. godine radove na proširenju više gradskih saobraćajnica, prvenstveno na Novom Beogradu ali i u drugim krajevima grada, u cilju poboljšanja saobraćaja u gradu.

On je to najavio tokom obilaska radova na proširenju bulevara Zorana Đinđića, koji će dobiti celom svojom dužinom po još jednu traku u oba smera, tamo gde nema po tri trake, a po tri trake će dobiti i deo ulice Tošin bunar, kao i ulica Pariske komune.

"Ideja nam je da, ne samo na Novom Beogradu gde ima najviše prostora, već gde god možemo u gradu da krenemo sa proširivanjem bulevara, i da povećavamo protočnost saobraćaja u Beogradu", rekao je Šapić i objasnio da bi to praktično značilo da bi javni prevoz dobio traku za sebe, u ulicama u kojim prolazi. Bulevar Zorana Đinđića će dobiti i uređena parking mesta od ulice Milentija Popovića do ulice Omladinskih brigada, u onim delovima ulice u kojima sada ne postoje.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako teče rekonstrukcija Prizrenske, kraj radova sredinom oktobra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA