Jeziv prizor u Beogradu: Mladići seli na vrh mosta, izvadili kameru, pa uputili neverovatnu poruku

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Komentari su se odmah nizali, a dok su se jedni pitali kako su uopšte dospeli gore i kako će sići, drugi su žele da vide uputstvo za ovaj poduhvat

Snimak dvojice mladića sa novog Železničkog mosta u Beogradu, brzinom svetlosti se proširio društvenim mrežama. Naime, dvojica mlađih muškaraca, sa maskama na licu, snimili su se za TikTok dok sede na ogromnoj visini, a ispod njih se vidi skoro ceo grad.

Kako se primeti na snimku, mladići sarkastično pričaju o negativnim komentarima na račun onih koji su i ranije postavljali ovakve fotografije ili videe.

@6brate9 #fyp #illegalfreedoom ♬ original sound - Mudaa22

- Oni debili što se penju na mostove, Bože me sačuvaj! Penju se zarad lajkova na društvenim mrežama, ovo je strašno! Snimaju se, ovo je stvarno nezamislivo... Ne znam kako ljudi to vole da rade. Koji retard moraš da budeš da radiš ovo? Bukvalno možeš da padneš. Rizikuješ svoj život zarad lajkova, ha, ha, ha - rekao je jedan od momaka sa snimka.

Komentari su se odmah nizali, a dok su se jedni pitali kako su uopšte dospeli gore i kako će sići, drugi su žele da vide uputstvo za ovaj poduhvat.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se tinejdžeri i mladi nađu na vrhu nekog mosta, te smo u prethodnih nekoliko meseci imali prilike da vidimo dvojicu mladića koji "osvajaju" most na Adi, ali i momka i devojku koji ulaze u stub novog Železničkog mosta.

Kako su akteri događaja sa mosta na Adi objasnili za Telegraf.rs, hteli su da pogledaju Beograd sa visine, osmotre ga i sve to ovekoveče.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Sa druge strane, i dalje nije poznato šta je bio motiv aktera drugog poduhvata, niti kako su uspeli da se vrate "na zemlju".

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nazalost

    1. avgust 2023 | 08:57

    Mlade ce ubiti drustvene mreze Ko napravi vecu glupost,u njihovim mozgovima je kralj car...ili kako ga vec zovu.... Tuznoooo

  • Realnost

    1. avgust 2023 | 07:07

    Moraju mostovi da se cuvaju u svakoj drzavi to je prioritet jel onda svak moze da dodje na most i napravi svasta

  • Pax

    1. avgust 2023 | 05:09

    Mladići? Ovo su deca osnovne škole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA