Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zviznuo joj šamarčinu, ona nastavila sa njim": Mladić nasred Košutnjaka napao devojku, prolaznici reagovali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naime, na društevim mrežama pojavio se snimak agresivnog ponašanja mladića prema devojci na Košutnjaku

  • 0
Porodično nasilje, nasilje nad ženama, Ilustracije nasilje, Novinarke protiv nasilja Foto: Milena Anđela/Novinarke protiv nasilja/NPN

Nasilje mladića nad devojkom, snimljeno je danas na Košutnjaku kod bazena kada je uz vrlo agresivan nastup, mladić udario devojku ramenom, a pre toga, kako navodi devojka koja je podelila snimak na društvenim mrežama, nesrećnoj devojci udario i šamar usled čega su prolaznici reagovali.

Naime, na društevim mrežama pojavio se snimak agresivnog ponašanja mladića prema devojci na Košutnjaku. Na snimku se vidi da mladić viče na devojku uz udarac ramenom nakon čega nastavljaju dalje jedo pored drugog.

Kako svedoči devojka koja je objavila snimak, madić je devojci udario i šamar na šta su prolaznici reagovali i razdvojili ih, ali je, kako navodi, uprkos svemu, devojka nastavila dalje sa njim.

- Upravo kod bazena Košutnjak, zviznuo joj je šamarčinu, pokušali smo da ih razdvojimo. Devojka se zahvalila što smo prišli i pristala na ostatak. Ko zna šta će biti s njom - navela je hrabra devojka koja je pokušala da pomogne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

(Telegraf.rs)

Video: Siledžija drži preplašenog dečaka za ruku na Kalemegdanu i ima sraman izgovor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA