Kakav car, kralj, delija: Maturant umesto da zasedne u limuzinu zajahao konja usred Beograda

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Beograđani tvrde da je ovaj mladić primer svim drugima kako da očuvaju tradiciju, a u isto vreme ostave utisak pristojnim i finim ponašanjem

Matura je veče u životu srednjoškolaca kada svako od bivših đaka želi da ostavi najveći utisak - bilo da je u pitanju šminka, frizura, odelo ili haljina. Ipak, jedan mladić iz Beograda napravio je scenu za pamćenje, jašući konja i to u narodnoj nošnji.

Snimak na kom se vidi da tinejdžer jaše konja usred Beograda nikog nije ostavio ravnodušnim. Svi pogledi bili su uprti u njega, ali i u životinju koja je elegantno kaskala do "Crown plaze".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Građani Srbije su oduševljeni postupkom ovog maturanta, što dokazuju i komentari na Instagram stranici "Serbia Live Beograd" koja je i objavila snimak.

"Realno više vredi njegov konj i njegovo samopouzdanje od bilo kojih limuzina, brzih kola i ko zna čega...", napisao je jedan korisnik društvene mreže.

Drugi su mu pisali da je ponos Srbije i pridavali razne epitete poput: car, kralj, delija...

Beograđani tvrde da je ovaj mladić primer svim drugima kako da očuvaju tradiciju, a u isto vreme ostave utisak pristojnim i finim ponašanjem.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA