Zauzeto invalidsko parking mesto Miletu napravilo pakao: Sa ženom u kolicima stao sa strane, pa dobio kaznu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muke ovog čoveka sa parkingom su svakodnevne

Mile Pilipović iz Beograda sa svojom suprugom, osobom sa teškim invaliditetom, doživeo je veliku neprijatnost na jednom parkingu na Novom Beogradu.

Naime, Miletova supruga je invalid, amputirane su joj obe noge do natkolenice, pa samim tim ima kartu za invalide u automobilu. Do neprijatne situacije dolazi kada čovek sa suprugom stiže na jedan parking u Ulici Vladimira Popovića i ne zatiče slobodno mesto za invalide.

Ništa ne bi izazivalo problem da na mestu za invalide nisu bila parkirana vozila kojima je tu zabranjeno parkiranje. I pored toga Mile nije želeo da se svađa, te odlučuje da slobodno mesto nađe na običnom parkingu. Nakon par dana za ovog čovek usledio je novi šok - na njegovu adresu stiže kazna za parkiranje.

Za Telegraf.rs Pilipović kaže da je odmah pozvao "Parking servis" kako bi im objasnio da je i pored invalidske karte koju ima, on morao da se parkira na običnom parking mestu.

"Zvao sam 'Parking servis', oni su mi rekli da sam se parkirao na običan parking i da moram da platim dnevnu parking kartu", kazao nam je Mile i dodao da mu je više dojadilo da ulazi u rasprave sa bahatim vozačima.

Muke ovog čoveka sa parkingom su svakodnevne, jer se neretko dešava da na nekim parkinzima ni ne postoji odvojeno mesto za invalide ili je ono neretko zauzeto, pa čovek mora da unosi suprugu tamo gde su se uputili.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA