≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenik beogradske osnovne škole pretio smrću drugovima i razrednoj starešini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Intervenisala je policija, ali i Hitna pomoć

  • 29
Dečak pretio u školi Foto: Shutterstock

U jednoj školi na teritoriji opštine Surčin juče je došlo do ozbiljnog incidenta u kome je jedan učenik pretio smrću drugovima i razrednoj starešini.

Dečak (15) je, kako saznajemo, došao u školu i posvađao se s drugovima. Potom je pretio da će da ih ubije, a te reči uputio je i svojoj razrednoj.

Nakon ovog izgreda dečak je napustio školu.

Intervenisala je policija, ali i Hitna pomoć, koja ga je prevezla u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Nakon pregleda je priveden u surčinsku policiju, gde mu je, u saradnji sa VJT za maloletnike, napisana prijava za ugrožavanje sigurnosti.

Niko nije povređen u ovom incidentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna1972

    25. maj 2023 | 12:26

    E u moje vreme da sam tako nesto rekla samo drugaricama,prvo bi me nastavnik tako dobro naribao,pa poslao kog direktora,pa ukor razrednog staresine,a o tome sta bi me čekalo kuci da i ne pricam,bar tri dana ne bi mogla da sedim na stilici,mesec dana bez izlazaka (ne mislim na nocne izlaske jer to u moje vreme sa 15 g nije bilo uzeto ni u razmatranje) ,kojekakve radne zadatke "vaspitnog karaktera" jedno nedelju dana visecasnog "zvocanja"mame.Tako da smo pre nekih takvih ispada dobro razmisli da li nam se isplati tako nesto.

  • Srb

    25. maj 2023 | 12:27

    E pa nekada se govorilo da je batina iz raja izašla.Danas to nesme više da se govori.Danas mogu da vas tuze ako tako nešto izgovorite.E zato nam se sve ovo i dešava.

  • Dr

    25. maj 2023 | 12:34

    Otkad su im data prava otad više nisu deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA