Grupa roditelja traži da se odmah obustavi nastava u školi "Vladislav Ribnikar"

U prilogu saopštenja navedeno je i mišljenje stručnog lica, neuropsihijatra i sudskog veštaka dr Zorana Đurića, koji se, takođe, zalaže da deca iz škole "Vladislav Ribnikar" u maju završe ovu školsku godinu. On je kao razloge naveo da masovno ubistvo devet vršnjaka i jednog radnika obezbeđenja predstavlja snažan stres za učenike

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Милвас
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Милвас

    21. maj 2023 | 21:46

    Имам врло рационалан предлог. Да се деци поделе сведочанства без да иду у школу. Тако је најсигурније.

  • Драган

    21. maj 2023 | 15:43

    Није ли срамота да се наша деца васпитавају уз присуство полоције ????Схватали ова државна администрација какаво поверење уживају у популацији ????Није ли то задњи стадијум пред општи хаос????Јесу ли плЋеници за одржавање реда толико неспособни ?????Ако они нису способни ,нађимо неког ко то зна и уме .Таквих има у Србији .То сам видео у Паризу за време рата са Алжиром .

  • Драган

    21. maj 2023 | 13:09

    Позвао бих већину родитеља чија деца иду у школу Владислав Рибникар да стану испред огледала и да издрже да погледају СЕБИ У ОЧИ ,и да размисле како васпитавају своју децу и како поштују ОСТАЛЕ .Дечак убица у дотичној школи је син доктора ,сигурно са “пожељним положају у друштву “, а злочина из Младеновца син пуковника , такође на високом положају .”Угледни гинеколог “са екслузивним колима полицајца на дужности гура колима низ улицу ???Нема података где ради и какав положај има у друштву ????Није ли то слика Д Р У Ш Т В А ????Нисам стручњак за друштвене науке .Питам цењене грађане СРБИЈЕ где да се шетају , раде , живе ,.., а да не ходају по театру проливања крви по нашој СВЕТОЈ ЗЕМЉИ СРБИЈИ ????? ГЕРМАНИ и ТУРЦИ , поред осталих ,су се потрудили да свака стопа буде заливена НЕВИНОМ СРПСКОМ КРВЉУ , евентуално бранећи кућни праг ???? Нису цигле и остали материјал школе пуцали и убијали невинашца .!!!! Пуцала је пушка у рукама једног младог створења којег је ОТАЦ ,ДОКТОР ,водио у “ мистичну стрељану “, чије име не сме популација да зна ,да га научи да пуца и убија .Охлади о главе .Дечици објаснити несрећу .Живот мора напред.Актуелна власт да објасни прво СЕБИ , како се то десио ВЕЉА НЕВОЉА, и многи други несрећни догађаји ,зашто цвета корупција ,зашто се гомилају судски нершиви случајеви деценијама ,зашто недозвољена грдања цвета, зашто је дозвољено да толико наоружање се налази у популацији ,……,поред постојећих закона , зашто , зашто ,…., зашто ???? Пословица каже :”СВАКО ЗАШТО ИМА СВОЈЕ ЗАТО “!!!! АЂКМО ТО ЗАТО !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA