Aleksandrovu (33) kuću dva puta gađali jajima: Pozlilo majci koja je u njoj bila sama, partneru mu lomili prst

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

U proteklih devet godina sam je napadnut dva puta

U beogradskom naselju Beli Potok kuća u kojoj žive Aleksandar S. (33) i njegov partner gađana je jajimaNapad se desio 12, pa ponovio 13. maja, oba puta na identičan način, navodi Aleksandar za Telegraf.rs.

Dodaje da je o napadu obaveštena policija, te da se "obračun" nije okončao uništavanjem fasade. Kako dodaje, na poštanskom sandučetu iscrtan je i polni organ.

"Sve se ovo dešava u trenutku kada nam video nadzor nije u funkciji", navodi pojedinosti nasilničkog i omalovažavajućeg čina.

U razgovoru za naš portal dodaje da su se napadi već dešavali, te da traju proteklih devet godina, koliko i zajednički život njega i njegovog partnera.

Kaže nam i da je u tom periodu bilo direktnih napada na obojicu.

"On je doživeo tri direktna napada od kojih se najgore završio onaj u oktobru 2021. Tada je zadobio teške povrede šake i palca, pa je operisan kako bi mu spasili prst", objašnjava.

Za sebe kaže da je dvaput napadnut.

"Pored toga smo bili konstantno izlagani uvredama, pretnjama smrću, kako uživo tako i na društvenim mrežama, a deo pretnji je takođe prijavljen", navodi.

Ističe okolnost koja ga posebno uznemirava.

"Prošle noći moja majka koja boluje od dijabetesa, visokog krvnog pritiska, a ima i tri slomljena pršljena, bila je sama u kući kada se desio drugi napad", kaže, dodajući da joj je potom pozlilo.

Dodaje i da sam pati od hipertenzije "usled godina napadanja", te da brine da će ponovo biti na meti zlostavljača.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    14. maj 2023 | 15:45

    Sigurno neki klinci ili neko ko sebi ne sme da prizna, treće nema. Svakog normalnog i civilizovanog coveka bas briga ko sa kim zivi i spava, ali to je mala sredina i zato je tako.

  • Luna

    14. maj 2023 | 15:45

    Sramota...ljudi gledajte svoja posla!

  • Milan

    14. maj 2023 | 18:20

    Ljudi, gledajte svoja posla. Uživajte u svojoj sreći ili rešavajte svoju muku a drugima ako nećete da pomognete nemojte ni da ih ugrožavate pogotovu ako vas nisu ništa dirali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA