"Mama, neki dečak je napravio spisak učenika i nacrt škole, došla je policija, ne brini": Užas u Kaluđerici

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

- Mama danas je neki dečak iz osmog razreda napravio nalog na tik toku pod nazivom "kosta_letsgooo", napravio spisak učenika koje će (blur), napravio nacrt naše škole - poruka je devojčice ove škole koju je poslala majci

U OŠ "Miloje Vasić" u Kaluđerici učenici su prijavili da je učenik osmog razreda napravio tik tok nalog pod nazivom "kosta_letsgooo", spisak učenika, kao i nacrt ove škole.

Kako je devojčica majci u poruci navela, školu je posetila i policija, prebnosi serbialive_beograd_rezerva.

- Mama danas je neki dečak iz osmog razreda napravio nalog na tik toku pod nazivom "kosta_letsgooo", napravio spisak učenika koje će (blur), napravio nacrt naše škole. Prijavljen je kod direktora i pozvali su socijalnu službu. Sada je došla i policija. Ne brini se ništa sve je uredu - poruka je devojčice ove škole koju je poslala majci.

Za sada nismo dobili potvrdu o ovom događaju.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    4. maj 2023 | 18:50

    Samo pravite zrtvu od malog idiota koji je hladnokrvni ubica, nemojte da ga kaznite, postace heroj za gomilu slicnih pa cupajte kosu posle U ludnicu bre sa monstrumom, dozivotnu

  • qwer

    4. maj 2023 | 18:51

    Tipicna balkanijada, svaki roditelj i ucenik zeli paznju posle nezampacene tragedije, jadni smo...

  • Majka

    4. maj 2023 | 19:23

    Njega sada odmah treba pronaci i ispitati sta je hteo i sta mu to znaci pa neka objasnjava policiji, a ne da neko nastrada pa onda da reagujemo. Sve koji su podrzali ovo treba privesti i ispitati pa neka obrazloze, mozda nadju medju njima nekog novog psihopatu koji neca prezati da uradi isto. Bolje spreciti nego leciti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA