Devetogodišnjak iz Beograda koji je danas pravio spisak đaka koje bi ubio, bio problematičan

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Rad je u toku i policija će sa dečakom obaviti razgovor

Policiji je prijavljeno da je učenik (9) trećeg razreda Osnovne škole "Desanka Maksimović" pravio spisak đaka koje navodno želi da ubije, saznaje Tanjug.

Rad je u toku i policija će sa dečakom obaviti razgovor.

Dečak je ranije bio problematičan, ali niko nije reagovao.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. maj 2023 | 16:16

    Deca su naše bogatstvo , svi mi za decu živimo i život bi za njih dali . Država je roditeljima oduzela sva prava da vaspitanju decu . Država je deci dala broj telefona da prijave roditelje ako poviše glas na njih a nedaj bože da im udare jednu po turu . Nastavnici ne smeju da poviše ton i da pogledaju dete jer će krivično odgovarati ! Za ovaj a i ostale javašluke u državi kriva ji "VLAST" U Japanu ministar saobraćaja izvršio samoubistvo a razlog je bio što je voz kasnio 2 minuta . Nismo mi Japanci i nećemo nikada biti ali bi ljudski bilo da onaj "bumbar" -ministar prosvete i ministar unutrašnjih poslova podnesu ostavku !

  • Igor

    7. maj 2023 | 00:21

    Oružje treba da poseduje vojska i policija.Drugi niko ne.Ukoliko se oduzimanjem oružja građanima spasi samo jedan život uspeh je postignut i opravdava jednu takvu akciju nalozenu od Sudstva a izvršenu od strane policije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA