Beograđanka se preselila u Kumodraž, a onda su počeli da je bude jezivi krici: Snimila je sve, poslušajte

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 34

Da situacija nije nimalo prijatna pokazuje i video snimak koji je nastao pred zoru, oko 3.30 sati ujutro

Jedna Beograđanka nedavno se preselila u Kumodraž, a onda su usred noći počeli da ih bude jezivi krici.

Jasno je da je u pitanju neka životinja, ali nije joj jasno koja.

Da situacija nije nimalo prijatna pokazuje i video snimak koji je nastao pred zoru, oko 3.30 sati ujutro.

"Skoro sam se preselila ovde, pa me zanima da li postoji neko ko je ovo već čuo ili neko ko može da mi da neko objašnjenje, da li je i koja životinja u pitanju?", napisala je Beograđanka u komentaru video snimka koji je objavljen na IG stranici Serbia Live Beograd.

Ubrzo su stigli i odgovori da krici liče na lisičje.

"Ovako se, inače, čuju lisice. Nisam sigurna da li ih ima u Kumodražu, ali dobro poznajem taj zvuk. Ujak mi je lovac i dobro poznajem oglašavanje lisica", navodi se u odgovoru.

A verovatnoća da se lisice nađu u Kumodražu nije mala - ovo mesto je podignuto na obroncima Avale, naslonjeno je na šumu, a lisice su se pojavljivale i u krajevima grada koji su mnogo bliže centru.

Nedavno je u Beogradu snimljen čak i jazavac.

Video: Jazavac protrčao ulicama Beograda: Zemunci u čudu snimali opasnu zverku

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    30. mart 2023 | 17:42

    Pa Kumodraz je Beograd,jedino ako ne postoji jos neki u Srbiji. Ali to je samo dokaz da se naselja kao sto je Batajnica ,Umka ,Borca ,Ovca itd. Ne smatraju Beogradom

  • Milun

    30. mart 2023 | 16:53

    Ma kakva lisica, ja sam doskora ziveo u kumodraz cel svoj zivot,znam taj zvuk.To je drekavac,zivi u titov gaj pored kumodraz usumi,nocu prilazi naselju i kolje pse i zivotinje da pije krv i iznutrice koje nade al niko vise ne cuva stoku pa je gladan zato se dere.Kazu stari moj otac i stric dok su bili zivi da je nekad ziveo normalno ukucu,boban se zvao al mu zena vracala crnomagijom pa je poludeo.inace vise ne zivim u kumodraz preselio sam na beograd na vodi.mNogo bolji kraj nema vrstanja nocu tolko,tj samo ljudi

  • Благо нама

    30. mart 2023 | 17:52

    То што се чује је зов и вапај природе да јој се вратимо, али мени је засметала једна друга "правописна грешка" да ли писац овог текста зна где је Кумодраж,да ли зна ко је од историјски важних личности из Кумодража,да ли уопште зна да је Кумодраж део општине Вождовац а да је општина Вождовац једна од највећих београдских општина?!?!Само питам да нам се неки нови "Београђани"не уплаше појма и назива Кумодраж.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA