Beograđani, nešto ste zaboravili ispred Hrama Svetog Save - vaše smeće! Sramne scene nakon lomljenja česnice

 
 
  • 18

Nakon poklona za najmlađe, lepe zabave za malo starije i predivnog druženje velikog broja građana, svi su se razišli ali je većina zaboravila nešto svoje - smeće

Juče se tradicionalno za Božić ispred Hrama Svetog Save, lomila česnica. Veliki broj građana se okupio, a česnica je sastavljena iz 7.000 delova, za koje je utrošeno više od 200 kilograma brašna.

Nakon poklona za najmlađe, lepe zabave za malo starije i predivnog druženje velikog broja građana, svi su se razišli ali je većina zaboravila nešto svoje - smeće.

Naime, tokom tradicionalnog okupljana, veliki broj građana je svoje smeće ostavljao svuda. Danas, nakon svega ispred hrama se nalazi mini deponija. Na sve strane su flaše, čaše, kese, limenke i razni drugi predmeti.

Snimci koji pokazuju koliko smeća ima, osvanuli su na IG stranici Serbia live Beograd. 

Dragi sugrađani, srećni praznici i dogodine da naučite gde se baca smeće, kako ne bismo svi zajedno ponovo gledali ove, sramne prizore u prestonici.

Apelujemo na sve sugrađane da povedu računa o ovim stvarim, naš grad ipak treba da bude najlepši i najčistiji, za nas pre svega.

(Telegarf.rs)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vm

    8. januar 2023 | 14:05

    Znalo se da će veliki broj ljudi biti na tom mestu, mogli su staviti neke ozbiljnije kante za smeće, ove se smešne i za obične dane. Nije dobro ispraćen događaj od strane grada.

  • Laki

    8. januar 2023 | 13:35

    Beogradjani????

  • Невена

    8. januar 2023 | 13:54

    А зашто је дотична госпођа пустила пса да се ту шећка без поводца још нема ни корпу на брњици?! Зар то није кривично дјело ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA