Najlepša akcija srpskog GSS: Spasioci se obukli kao Deda Mrazovi, pa užadima prišli svakom prozoru Tiršove

 
 
  • 0

Desetine mališana, našlo se na prozorima, dok je veliki broj građana došao da im pruži podršku, otpeva pesmicu i pozdravi ih aplauzom, nekolicina njih se nalazila i u parku pored, odakle su im mahali i slali poljupce

Gorska služba spasavanja, pored toga što je tu za građane 365 dana u godini, nije zaboravila ni na mališane koji, nažalost, praznike dočekuju u dečjoj bolnici Tiršova. 

Uz pomoć ministarke za brigu o porodici i demografiju Darije Kisić, Gorska služba je organizovala četiri Deda Mraza koji su sa vrha bolnice bacili užad, pokupili paketiće i podelili ih deci.

Desetine mališana, našlo se na prozorima, dok je veliki broj građana došao da im pruži podršku, otpeva pesmicu i pozdravi ih aplauzom, a nekolicina njih se nalazila i u parku pored, odakle su im mahali i slali poljupce.

Na Onkološkoj klinici prekoputa, masovno su se otvarali prozori, a oda je usledio još jedan aplauz za sve mališane i naravno Gorsku službu.

Svaki Deda Mraz se posvetio svakom detetu, uputio lepu reč a onda su usledili veliki peketići puni pažljivo biranih igračaka, ali i poslastica. 

Svaki mališan, dobio je nekoliko igračaka, garderobu i tri i po kilograma najlepših slatkiša.

Nakon dodele paketiće, osmeha i radosti posjavila se i ministarka Kisić koja se zahvalila prisutnima i poželela mališanima brz oporavak. Govoreći najlepše reči podrške, Kisić se zahvalila GSS i svima koji su došli da upotpune prezničnu atmosferu.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA