Prelep snimak sa beogradskih ulica vraća veru u pravu ljubav: Stariji par šeta se čvrsto držeći za ruke

 
 
  • 17

Svim velikim i pravim ljubavima, želimo još 100 godina prelepog života, jer je prava i iskrena ljubav ono što ne može da se kupi

Novogodišnja atmosfera vlada u Srbiji, a kada se tokom dana nađete na ulicama i vidite prizor na koji smo mi naleteli, nekako vam je, što bi se reklo, toplo oko srca, uprkos što je napolju niska temperatura.

Velika i večna ljubav, ne opisuje se rečima, već delima. Upravo takav primer su nam dali baka i deka iz Beograda, koji su se držali i šetali ulicama uprkos hladnoći.

Ovo nije prvi primer koji topi i najtvrđa srca, Telegraf je već pisao o paru koji se ćetao ulicama i oduševio sve koji su ih sreli.

Svim velikim i pravim ljubavima, želimo još 100 godina prelepog života, jer je prava i iskrena ljubav ono što ne može da se kupi.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga Sc Zoki

    22. decembar 2022 | 17:29

    Ja samo mogu da sanjam,rodila troje dece i ni trunke postovanja od partnera.Tugujem svaki dan...

  • Gavra

    22. decembar 2022 | 16:46

    Dobra stara srecna vremena i ljudi koji su imali mogucnost da zive u njima. Danas pricas kao onima koji sebe savremenim i emancipovanim a oni ne veruju.

  • Biljana

    22. decembar 2022 | 17:41

    Danasnja omladina to nikad nece imati . Niko nikog ne postuje, ne ceni.. samo svaljivanje krivice na partnera, svadje, omalovazavanje, vredjanje... brakovi sve krace traju i nazalost sa dosta nasilja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA