Hladno je, ali devojke i momci iz Sedme gimnazije sutra vežbaju napolju, u novoj teretani na otvorenom

 
  • 0

Javni čas se organizuje s ciljem da se mladima ukaže na važnost zagrevanja i pripreme tela za sportsku aktivnost, naročito zimi

Za učenike Sedme beogradske gimnazije sutra u 12 časova održaće se javni čas vežbanja na spravama nove teretane na otvorenom u Mirijevu.

Teretana se nalazi u neposrednoj blizini OŠ "Pavle Savić", na uglu ulica Koste Nađa i Semjuela Beketa.

Javni čas se organizuje s ciljem da se mladima ukaže na važnost zagrevanja i pripreme tela za sportsku aktivnost, naročito u zimskim uslovima, demonstrira pravilno korišćenje postavljenih sprava i njihov uticaj na različite mišićne grupe.

Takođe, kod mladih će se razvijati vrednosti o važnosti održavanja higijene u prostoru gde se odvija sportska aktivnost i doprinosu svakog od nas u očuvanju njihove tehničke ispravnosti, saopšteno je iz Opštine Zvezdara.

U okviru projekta "Teretana na otvorenom u Mirijevu", koji je finansiran sredstvima Ministarstva sporta i omladine, uređen je prostor i postavljene su sprave za vežbanje na otvorenom.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i Gordana Mišev, članica Veća, sa stručnjacima u oblasti sporta, mlade će informisati o mogućnostima koje pruže nova teretana na otvorenom i podstaći ih da budu fizički aktivni.

Video: Pogledajte krv i znoj najjače policijske jedinice: Ovako vežbaju pripadnici SAJ-a

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA