Lice naduveno, oči pune suza: Ovo je dečak koji je povređen u tramvaju s dadiljom, otac ispričao nove detalje

 
 ≫ 
  • 7

"Tokom noći dok je spavao više puta se trzao"

Dečak star 20 meseci koji je juče ujutro povređen kada je ispao iz tramvaja dok je bio u kolicima, zajedno sa dadiljom koja ga je vodila, oporavlja se posle ove nezgode u kojoj je zadobio lakše, ali bolne povrede lica.

- Moj sin ima kontuziju glave. Bio je u Tiršovoj, na maksilofacijalnom odeljenju, odakle su ga pustili na kućno lečenje - kazao je Nemanja Bračko, otac dečaka za "Telegraf.rs".

Iako povrede, srećom, nisu takve da zahtevaju dalje lečenje, dečak je preživeo psihičku traumu, priča otac.

- Od juče on nije mokrio, usled stresa koji je zadobio. Tokom noći dok je spavao više puta se trzao. Ima kesicu koja služi za pražnjenje bešike i prikupljanje mokraće za analizu. Posle toga, moje dete više nije mokrilo. Nadamo se da će se i to desiti tokom dana i da će sve biti u redu - kazao je otac.

Dadilja ima 46 godina, nosi kragnu i ima umotanu nogu, priča otac.

On je ispričao kako se događaj, prema tvrdnjama dadilje, dogodio. Tramvaj je, po tim navodima, krenuo sa stanice, dok su kolica ostala priklještena u vratima.

- Ona je krenula da izlazi iz tramvaja. U jednom trenutku vozač je zatvorio vrata, a pre toga sve vreme je vozio s otvorenim vratima. U momentu, ona je izašla iz tramvaja na stanici, kada je vozač zatvorio vrata i priklještio kolica. On je nastavio da vozi, a dadilja je krenula da trči i da viče za njim, sa ljudima koji su se tu našli. U trenutku kada je vozač stao, otvorio je vratai kolica su ispala. Na svu sreću, dečak je u kolicima bio vezan, jer da nije bilo tako ispao bi iz kolica i dogodila bi se još gora stvar - kazao je otac Bračko.

Kako smo ranije saznali iz MUP, tramvaj na liniji 13 krenuo je sa stajališta u momentu dok je putnica J. D. (46) izlazila i iznosila kolica s bebom (2). Kolica su ostala zaglavljena u vratima tramvaja, a žena je pala s kolicima iz kojih beba nije ispala. Alkotest vozača tramvaja pokazao je nula promila. I žena i beba zadobili su lakše povrede.


(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Dodika sa Putinom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    8. septembar 2022 | 16:02

    To se dešavalo i meni u tramvaju, vozi otvorenim, zatvara na stanici, pa sam vikala da sredi to oko zatvaranja i otvaranja vrata, ni sama nisam smela tu da stojim, izlazim, ulazim, kamoli da sam bila sa kolicima i detetom. Kud se mora da vozi tramvajem dete aman, i to dadilja!? Vozača nema dovoljno, javljaju se za taj posao razni kreteni i voze nas. Naravoučenije: ne idi u tramvaj sa kolicima sa bebom. Na žalost!

  • Mirjana

    8. septembar 2022 | 18:37

    SAMO DA JE DETE DOBRO BILO JE OBOSTRANE NEPAZNJE!

  • JO

    8. septembar 2022 | 16:12

    Dobro je što nas otac nije pobio dok je sumanuto jurcao pored Kineskog centra u bloku 70. Tamo vrvi od pešaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA