Dramatično hapšenje na Trgu: Čovek vitlao noževima, prolaznici u šoku, policija trči i savladava ga

 
 ≫ 
  • 3

Muškarac je pretio ubistvom jednom čoveku

Filmsko hapšenje zabeleženo je proteklog vikenda na Trgu republike. Brzom intervencijom savladan je B. M. (51), kada je naočigled brojnih prolaznika noževima jurio i pretio A. K. (45) da će da ga ubije.

- Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju na to dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža - priseća se za Informer očevidac drame u centru Beograda.

On dodaje da je, pošto je izvadio noževe, B. M. krenuo da maše njima u pravcu A. K, ali ga u prvom napadu nije povredio.

- Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima. U tom trenutku bilo je dosta prolaznika. Niko nije smeo da mu priđe! Srećom ubrzo je stigla policija. To napadača nije sprečilo da viče da hoće da ga ubije i da ga policija pusti - prepričava očevidac slučaj.

Prema njegovim rečima sve je bilo kao na filmu.

- Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega - kaže sagovornik "Informera".

Prema nezvaničnim saznanjima, B. M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari Grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Video snimke ovog hapšenja objavila je Instagram stranica Moj Beograd.

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrckr

    4. jul 2022 | 13:25

    PREKRSAJNA PRIJAVA????????

  • Перагеније

    4. jul 2022 | 14:02

    Хехе, НВОвац из Лазе. Сви они ће бити брањени као неурачунљиви...

  • Nazalost

    4. jul 2022 | 16:27

    Beograd je postao prepun ovakvih fijuka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA