"Šećerna bomba", "Crna mamba", "Štanglica": Ovaj kolač u menzi za neke je "dijabetes", drugima najveća radost

Desert koji među akademcima stvara polemiku godinama se nalazi na meniju studentskih restorana - neki ga traže i posle završenih studija

Komentari

  • matovic

    15. maj 2022 | 13:26

    Kao student od 2005 do 2010 nijednom nisam pojeo obrok u tim studentskim menzama po slikama hrana je odlicna. Zato krivim raspali fakultet bezbednosti gde gledaju kako da vam skinu skalp s-glave i da vam uzmu lovu za skolarinu razne prijave odjave itd. cak i ta kartica je kao bila skupa nama "beogaradjinima" dok provincija roka 3 obroka dnevno za manje od 200din. I posle se pitamo sto nam vlada priovicijalizam i zabusavanje i bleja po drzavnim firmama i fakultetima pa kako ine bi kad je sve subvencionisano od drugih kroz prirez i porez i skolarinu. NIkad nisam ni zavrsio fax jer sam gadnog stomaka i prazne glave isao na ispite dobro sam i do 4 godine dogurao. Srbija prazna pa kao i ne bi bila kad je becka 70din.

    • 15. maj 2022 | 17:35

      NBG

      @matovic

      U pravu si, na žalost... Neka lupaju minuse, to su možda baš oni koji su za džabe stanovali i jeli, i nikad se nisu vratili u svoju pripiz...u. Od njih mi rodjeni ovde ne možemo da dodjemo do normalnog posla.

    • 16. maj 2022 | 02:32

      Max

      @matovic

      Šta si sad rekao, niko razumeo nije!? Ko ti je branio da ideš u menzu!? Imao si pravo na ručak, a I ostale bonove za ostale obroke si mogao lako da nabaviš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA