Jezive scene sa Zvezdare: Ovo je rupa duboka 10 metara u koju je upao čovek, u njoj samo patika

 
 ≫ 
  • 31

Rupa je u ovom trenutku obezbeđena samo drvenim pregradama, pa se može reći da i dalje predstavlja potencijalnu opasnost, naročito noću

Gradilište u Ulici Luke Vukalovića na Zvezdari, u kojem se sinoć oko 21 sat dogodio incident, kada je jedan čovek upao u duboku rupu zapravo je već završena zgrada, spremna da primi nove stanare. Međutim, ogromna rupa nalazi se na mestu gde tek treba da bude instaliran lift za automobile, kojim će se stizati do garaže.

Naši reporteri zatekli su obijeno staklo na ulazu u zgradu, što je verovatno urađeno kako bi se kroz unutrašnjost objekta prišlo čoveku, jednu medicinsku rukavicu i patiku koja je ostala na dnu rupe.

- Ja sam čula Hitnu pomoć, kažu da su bili i vatrogasci i da su čoveka krvavog uveli u kola - priča jedna od komšinica.

Rupa je u ovom trenutku obezbeđena samo drvenim pregradama, pa se može reći da i dalje predstavlja potencijalnu opasnost, naročito noću.

Kako smo saznali od prolaznika, tik ispred rupe prilaz je sveže asfaltiran, a barijere nisu bile postavljene na mestu na kom su sada.

- Čovek je iz ko zna kog razloga krenuo tamo, misleći da je to samo prolaz, a u mraku nije mogao da vidi rupu - kazao nam je prolaznik.

Na mestu nesreće zatekli smo i jednog radnika. On, međutim, kaže da o nesreći uopšte nije obavešten i objašnjava nam da je reč o oknu za lift koje ide do nivoa -2.

Na lice mesta poslato je navalno vozilo sa 5 vatrogasaca, a evakuacija čoveka kroz ulazna vrata koja su razbijena, očigledno nije bila moguća. Teško povređenog čoveka vatrogasci su uz pomoć penjačkog užeta i spinalne daske izneli lice iz jame i u svesnom stanju ga predali ekipi Hitne pomoći.

Kako su saopštili iz te ustanove, čovek je zadobio serijski prelom rebara i frakture ekstremiteta.

(Teegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA