Vesić sa građanima Surčina: "Opština koja se najviše razvija i koja će se tek razvijati"

 
  • 1

Vesić je sa prisutnima pričao o tome šta je sve uradjeno i šta još može da se uradi

Večeras je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, proveo prijatno veče u druženju sa predstavnicima udruženja gradjana opštine Surčin.

Druženju su prisustvovali, predstavnici udruženja građana, predstavnici predškolskih ustanova, mesnih zajednica, doma zdravlja, privrednici, policijske stanice, sveštena lica, predstavnici centra za socijalni rad i uprave javnih prihoda.

Vesić je sa prisutnima pričao o tome šta je sve uradjeno i šta još može da se uradi.

Zaključeno je da je opština Surčin, opština koja se najviše razvija i koja će se tek razvijati.

- Večeras u Surčinu smo imali sastanak sa ljudima koji vode različite organizacije, od lovačkih udruženja do nevladinih organizacija, predstavnika crkve, predstavnika manjina i svih onih koji čine društvo u Surčinu. To su ljudi koji okupljaju ljude po različitim osnovama i različitim interesovanjima, za koje opština Surčin i grad Beograd čine uvek nešto dodatno. Ono što me čini srećnim je to što svi oni vide da je neophodno da imamo jedinstvenu politiku i opština i grad iz Republika i da samo tako možemo da razvijemo i Surčin i Beograd - rekao je Goran Vesić i dodao:

- Ovo druženje je prilika gde možemo da pokažemo poštovanje prema njima koji rade za naše društvo, i sa druge strane da oni mogu da vide da u nama kao predstavnicima vlasti imaju podršku za svoje projekte koji su od interesa za Surčin a i za Beograd. Samo tako možemo naš grad učiniti boljim.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA