≫ 

"To rade strane službe": Vučić o problemu lažnih dojava o bombama na letovima za Rusiju

Er Srbija je jedna od retkih kompanija koja ima pristup ruskom nebu

  • 4
Dojava o podmetnutoj bombi, avion, kontradiverziona ekipa, podmetnuta bomba Foto: MUP

U večerašnjoj emisiji "Prva tema" na TV Prva predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o jednoj od gorućih tema - gotovo svakodnevnih anonimnih dojava da su na letovima za Rusiju iz Beograda postavljene bombe.

On kaže da je to delo stranih službi i sve to stavio u kontekst pritisaka koji su, de fakto, sankcije. Istakao je da su pritisci za taj let veliki.

- Na nos mi je izašao taj avion. Svakoga dana. Šta ćemo da radimo ako svakoga dana taj jedan jedini avion budemo morali da vraćamo od Subotice do Beograda svaki put, imaćemo triput veće troškove nego što je zarada, onda postaje besmisleno. To rade strane službe i uvek to urade sa teritorije Ukrajine, Poljske, njeke druge zemlje.

Postaje besmisleno sve ovo što radimo. Na kraju će sve tako da nam urade. Zabraniće nam naftu, zabraniće nam gas, onda ne morate ni da nas stavljate na listu sankcija, vi ste nam dali sankcije. Svi ste nam stavili sankcije, de fakto, a formalno nijednu sankciju nemamo. I zato vam govorim u kakvom smo problemu - kazao je Vučić.

Er Srbija je jedna od retkih kompanija koja ima pristup ruskom nebu.

Avio-linije za Rusiju su veoma bitne za putnike, istakao je Milan Antonijević, koji je takođe gost u emisiji "Prva tema".

- Vi kada pogledate, tim letom dolaze i ljudi koji pokušavaju iz Moskve da se spasu, ima tu i raznih disidenata, čini mi se da se Er Srbija samo vratila na prethodni broj letova - kazao je Milan Antonijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    19. mart 2022 | 00:10

    Što naši nasedaju. Treba da pregledaju avion pre samog poletanja i onda ne reaguju na dojavu. To rade amerikanci i ustaše.

  • Dragan

    19. mart 2022 | 00:58

    Znamo TKO stoji iza tih dojava..

  • Šta priča

    19. mart 2022 | 00:06

    Ko zna šta je istina, eto mi i naš avion smo kao neki važan faktor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA