Vesić posetio Stepojevac i Mirosaljce: "Pokazaćemo da nam je svaki deo Beograda jednako važan"

 
  • 1

Vesić je dodao da će u Mirosaljcima oko 3.000 stanovnika dobiti vodu, koja je njihov najveći problem

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić danas je, u okviru pokretne kancelarije, posetio stanovnike Lazarevca iz naselja Stepojevac, meštane sela Mirosaljci, kao i domaćinstvo Dejana Jovanovića.

Tom prilikom, Goran Vesić je sa prisutnima razgovarao o tekućim problemima koji im otežavaju svakodnevnicu, kao i o rešenjima koje mogu da pronađu.

Govorilo se i o stvarima koje su urađene od 2014. godine.

- U Stepojevcu smo već 2014. i 2015. godine uveli vodu. U međuvremenu smo uradili dečje igralište, zatim je urađena kapela na romskom groblju i završen je Dom Kulture. Dovršavamo deo u Stepojevcu koji treba da dobije vodu, zatim počinjemo sa projektom kanalizacije. Počela je izgradnja vrtića za 120 dece koji bi trebao biti završen u narednih 150 dana. Vrtić neće biti samo za decu iz Stepojevca već i za decu iz okolnih sela. Dogovorili smo se da uradimo pijacu i trotoare koji nedostaju, kao i kapelu na groblju. Tako će Stepojevac biti bolje mesto za život svih ljudi.

Vesić je dodao da će u Mirosaljcima oko 3.000 dobiti vodu, koja je njihov najveći problem.

- Završavamo i Dom kulture, biće urađen kružni tok i dečje igralište. Tako ćemo pokazati da nam je svaki deo Beograda jednako važan - izjavio je Vesić.

Na kraju dana, Vesić je posetio i domaćinstvo Jovanović, koje se unazad deset godina bavi stočarstvom. Sa domaćinom Dejanom Jovanovicem, razgovarao je o tome šta može još dodatno da se uradi za naše poljoprivrednike. Istakao je da je u toku konkurs grada Beograda za poljoprivrednike u vrednosti od 240 miliona dinara.

Ovom prilikom Vesić je pozvao sve poljoprivrednike da se jave jer je već više od tri hiljade domaćinstava dobilo sredstva za pomoć u poslednjih sedam godina.

- Tako iz dana u dan, korak po korak zajednički radimo, kako bi naš Beograd postao bolje mesto za život svih ljudi. Kako bi ljudi dostojno i sa istim kvalitetom živeli i u Stepojevcu i u Mirosaljcu, Čukarici, Terazijama i na svakom drugom delu grada. Jer svi delovi Beograda su jednaki, samo tako možemo da pobeđujemo - dodao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    27. februar 2022 | 22:45

    Jel moze teritorija Beograda da se prosiri i na istocnu Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA