"Zvuči kao uvod za film, ali nije, desilo se danas. U Srbiji. 2022. Dobio je psa, pa shvatio da mu ne treba"

 
 ≫ 
  • 2

Ona je isprva mislila da je u pitanju džak krompira

"Udruženje Beta Beograd" objavilo je na svom Instagram profilu potresnu priču o napuštenoj keruši. Naime jedna korisnica podelila je događaj u kojem joj je jedan čovek ponudio džak u kome se nalazio pas.

"Hej komšinice, 'oćes kera?" obrati mi se neugledni starac noseći beli džak u rukama. Od šoka sam ga samo nemo i u strahu gledala, stežući povoce sa svojim psima sto jače, ne znajući sta će iz džaka izaći, piše u objavi na Instagram profilu "Udruženje beta BG".

Ona je isprva mislila da je u pitanju džak krompira, vreća kostiju ili šuta, međutim, ubrzo je uplašeno kuče promolio glavu iz njega.

- Zvuči kao neki uvod za film, ali nije, ovo se desilo danas. U Srbiji. 2022. godine. " Čovek " je dobio psa na poklon, a onda shvatio da mu ne treba i rešio da je baci. Pa da, šta drugo pa i radiš sa stvarima koje ti ne trebaju. Baciš ili izbaciš... kako ko više voli... Ovoga je očito mrzelo i do kontejnera da ode - piše u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Udruzenje Beta Beograd (@udruzenjebetabg)

- I evo je. Tu. Pored mene. Mršava. Gladna. Istraumirana. U paničnom strahu od drugih pasa. Jedno oko zagnojeno, ko zna u kojoj šupi su je držali, pomislih. Mislila sam da nema rep, jer ga konstantno drži podvijenog, dok joj pogled stalno luta kao da traži nekoga i pojma nemam gde ću sa njom, ni kako ću jer je sva unezverena. Znam samo da ćemo joj naći najbolji dom na svetu. Nista manje ovo "đubre" ne zaslužuje - stoji u objavi.

Video: U trenu mu se ceo svet srušio: Štene iz azila tužno gleda kako mu najbolji drug odlazi u novi dom

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 24. februar 2022 | 17:28

    Strasno sta ljudi rade sa jadnim zivotinjama.

  • HUMANA GOSPOĐA

    24. februar 2022 | 17:22

    Bravo gospođo,starac je bio neugledan ali ti si humana,podelila si mu jedan kompliment.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA