U vreme kad je nestao Matej u Gotiku došlo do incidenta: Svedok ispričao šta se dogodilo

 
 ≫ 
  • 0

O incidentu i sukobu grupe gostiju, danas je govorio i prijatelj nestalog Mateja iz Splita za hrvatske medije. On je rekao da je saznao od drugova koji su bili s Matejem u Beogradu da je sukob izbio najpre među njima i grupe Zadrana koji su bili za susednim stolom

Beograđanin koji je bio u klubu "Gotik" u noći nestanka Mateja Periša (27) iz Splita rekao je da se seća da je te večeri izbio manji incident, kao i da je obezbenje reagovalo obezbeđenje.

Kako je objasnio, reakcija obezbeđenja je bila uobičajena, kako inače reaguju u takvim siruacijama, ali da nije primetio bilo kakav vid nasilja.

- Incident kojem sam prisustvovao desio se nakon Cobijevog nastupa, oko sat vremena posle ponoći. Najpre sam primetio metež u zadnjem delu kluba. Taj deo prostora je delimično "skriven", nalazi se neposredno iza bine, u blizini dva velika šanka. Nisam video tuču, ali jesam pometnju koja je izgledala kao "intervencija" obezbeđenja, tipična, uostalom, za beogradske klubove. Pomerio sam se u stranu kako bih propustio trojicu zaposlenih u obezbeđenju koji su "iznosili" bar dvojicu mladića - ispričao je sagovornik portala Nova.rs, koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

Video: Šesti dan potrage za mladićem iz Splita: Telegraf na licu mesta

On dodaje da obezbeđenje nije tuklo te mladiće koje je iznelo napolje.

- Nisam video ni da su povređeni, mada su izgledali pijano, ali su im ruke bile "u poluzi" - onesposobljene tako da ne mogu da zadaju udarac. Sproveli su ih praktično kroz celi klub, u pravcu izlaza. Sve je bilo gotovo za manje od pet minuta. Ne tvrdim da je među njima bio i Matej, ali incident se poklapa sa vremenom njegovog nestanka - kaže jedan od gostiju "Gotika".

Podsetimo, o incidentu i sukobu grupe gostiju, danas je govorio i prijatelj nestalog Mateja iz Splita za hrvatske medije. On je rekao da je saznao od drugova koji su bili s Matejem u Beogradu da je sukob izbio najpre među njima i grupe Zadrana koji su bili za susednim stolom. Čarke su izbile oko računa, najpre sa konabarima, jer su gosti smatrali da im je previše naplaćaneo, da bi se potom rasprava povela međusobno između dve grupe na temu ko je i koliko čega popio. Nakon toga je reagovalo obezbeđenje koje je nekoliko njih izbacilo iz kluba.

Video: Inspektor policije o misterioznom taksisti koji je poslednji video Mateja: Trebalo bi ga ispitati

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA