"Čekam policiju da se javi i molim Boga, meni treba samo sin": Očaj oca mladića, fotografije sa lica mesta

 
  • 9

Policija pretražuje teren zbog sumnje da je Matej Periš (27) iz Splita, koji je poslednji put viđen ispred kluba Gotik u Beton hali, upao u reku Savu

Policija i dalje traga za nestalim mladićem iz Splita Matejem Perišem (27), a njegov otac Nenad koji je doputovao juče u Beograd rekao je da jutro posle nema novih informacija.

- Očekujem da mi se jave iz policije, trebalo bi da mi kažu u kojoj je fazi istraga, šta je do sada učinjeno... A meni treba samo sin... Čekam policiju da se javi i molim Boga - rekao je Nenad Periš za Dnevnik.hr.

Očajni otac ponovio je da veruje da policija dobro radi svoj posao, ali da je neizvesnost najgora. Svaka pouzdana informacija o mladićevom nestanku bi pomogla.

Podsetimo, mladić je iz Splita u Beograd došao sa drugarima kako bi proslavio doček Nove godine, a poslednji put je viđen ispred noćnog kluba Magacin (nekadašnji Gotik), koji se nalazi u Beton hali. Matejev nestanak prijavio je njegov drug 31. decembra u 18 časova.

Niko ih nije dirao, rekli da je sve super

Menadžer kluba u kojem je nestali Splićanin bio sa društvom u noći kada je poslednji put viđen, rekao je za Blic da momci iz Splita nisu bili njegovi gosti, te da su ušli bez rezervacije u klub.

- Sve je bilo najnormalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema - kaže menadžer kluba "Gotik".

On dodaje da je pričao sa njegovim drugovima koji su mu rekli da je "sve bilo super".

- Pitao sam ih da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Pitao sam ih da li su se drogirali, kažu da nisu - kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj čije ime i prezime je poznato redakciji.

Ispred kluba "Gotik" kod Beton hale trenutno dve patrole Rečne policije patroliraju duž obale reke Save u potrazi za nestalim Matejem Perišem.

Video: Beograđani se uključili u potragu za mladićem iz Splita: Policija pretražuje reku

(Telegraf.rs)

Video: Hamenei dao naređenje za lansiranje raketa na Izrael

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    3. januar 2022 | 13:11

    Ne mogu recima da opisem koliko mi je tesko zbog ovog decka i njegovog oca!

  • Komsinica Cica

    3. januar 2022 | 13:03

    Tuga, jadan covek. Samo da se ziv pojavi i zagrli oca

  • Sasa

    3. januar 2022 | 13:18

    Strasno...ima li gore od ovog,ne dao Bog nikom .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA