Strahuje se da je Matej Periš pao u vodu ispred beogradskog kluba, pojavila se i teorija zašto je izašao

 
 ≫ 
  • 36

Navodno je zbog gužve u toaletu odlučio da izađe napolje

Splićanin Matej Periš (27), koji je nestao u petak rano ujutru, snimljen je kako izlazi iz kluba Gotik i spušta se stepenicama ka reci, a navodni razlog njegovog izlaska je što je u toaletu kluba bila velika gužva, piše "Blic".

On je, navodi ovaj list, te večeri oko 2.30, kada je poslednji put i viđen, hteo u toalet, ali se navodno zbog gužve odlučio da nuždu izvrši napolju.

- Pregledajući nadzorne kamere lokala koji se nalaze u Beton hali, vidi se kako mladić iz Splita izlazi iz kluba i kreće se prema reci. Nažalost, kamera nije mogla da uhvati gde je on završio, ali se sumnja da je sišao uz obližnje stepenice i nagnuo se kako bi izvršio nuždu, ali je verovatno u tom trenutku pao u vodu - tvrdi sagovornik beogradskog "Kurira".

Kako dalje prenosi ovaj list, njihov sagovrnik dodaje da to objašnjava činjenicu da je Matej izašao bez jakne.

- Telefon mu je od samog starta ugašen, pa se sumnja da se nakon pada u vodu i telefon pokvario - kaže on.

Inače, Kako javlja novinar Telegrafa sa lica mesta, rečna policija od jutros patrolira delom reke pored kluba u kom je poslednji put viđen Matej, a patrole su pojačane u poslednjih sat vremena. Reku pretražuju dva plovila, a policajci stoje na palubi sa dvogledima

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

(Telegraf.rs)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    2. januar 2022 | 16:44

    Da li vi ljudi citate vesti ili samo nagadjate i lupetate kako vam dodje?? Decko je izasao jer je bila guzva u wc-u,zato nije poneo jaknu. Kamera ga je snimila na ovim stepenicama kod vode,dalje nema kamera. Decko je 99% bio pijan i nazalost pao u vodu plus bila je noc sto mu nikako nije islo na ruku. Mnogo mi ga je zao,ali to sam od pocetka i mislila. Kakva devojka zbog koje bi nestao 3 dana,samoubistava i slicno. Ne lupajte.

  • Coca

    2. januar 2022 | 16:21

    Daj Boze da mu je palo na pamet da nestane na nekoliko dana....Mladim ljudima se svasta mota po glavi .

  • ime

    2. januar 2022 | 16:14

    Od kad su javili da je nestao ovo mi je bila prva pomisao. Pijan, mozda i drogiran, otisao do vode da povraca ili sta god, upao u vodu, mozda udario i glavom negde.. a i da je zapomagao od buke iz klubova niko ga ziv ne bi cuo. To je i objasnjenje sto mu je telefon ugasen sve vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA