≫ 

Od jutros pojačana kontrola mera u gradskom prevozu: Uključuju se i milicioneri u civilu?

 ≫ 

Komunalna milicija na različitim lokacijama vrši i "ad hok" kontrole u gradskom prevozu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dara
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vera

    16. novembar 2021 | 18:30

    Mnogi građani Beograda još uvek ne nose maske u javnom prevozu oko 40 % njih, barem danas što videh. Radi se pretežno o omladini, ali ima dosta i sredovečnih i starijih bez maske, verovatno su preležali Covid 19, pa smatraju da sada poseduju "imunitet". Posebno su mi zanimljive majke sa decom koje sede u javnom prevozu bez maske, kao i njihova mala dečica, one smatraju da su njih rodile i da mogu da odlučuju o životima i zdravlju svoje dece. Kasno je sada buditi u narodu zdravstvenu kulturu i prosvećenost, kao i da je neophodno da se poštuju određene društvene, sociološke i zdravstvene norme i procedure. Prinudno kažnjavanje građana od strane komunalne policije može da urodi plodom svakako da veći broj njih nosi maske u javnom prevozu i tako poštuje vlastito zdravlje, ali i svoje okruženje i druge osobe. Međutim, postoji objektivna opasnost da uterivanjem straha, dolazi do stvaranja kolektivne psihoze straha u ljudima od policije, kažnjavanja i drugog. Možda je trebalo na početku pandemije da se mnogo više piše o biološkom naoružanju, pandemijama- kako do njih dolazi uopšte jer neupućeni ljudi i nisu u stanju da shvate kakvoj opasnosti se izlažu u slučaju infekcije, bilo Covidom 19, bilo velikim boginjama. Zaista, običan svet nije svestan opasnosti od biološkog naoružanja, te onda postaje razumljivo za one koji nisu nikada kročili u vojsku, niti učili odbranu, da se igraju sa životom i zato se ponašaju neozbiljno.

  • Zar je bitno

    16. novembar 2021 | 12:33

    Uveli smo i Gestapo...

  • Ena

    16. novembar 2021 | 10:36

    Treba da upadaju u vreme kad deca idu u skolu i iz skole.Svaki dan putujem i vidim da od 100 dece 1 nosi masku a ko ce kontrolisati broj putnika u autobusima npr 78 83 od opstine pa do krajnjeg odredista ili 706 ili 73 pogotovo ujutro i od 16 h .Dzaba nama maske kad smo u prevozu nazbijani kao sardine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA