U emisiji Telegraf tv-a, "Najstarije beogradske kafane" Katy The Cook vam otkriva najstrože čuvane tajne koje kriju kultna mesta u Beogradu, njihove gastronomske specijalitete koji su na meniju decenijama unazad, kao i poneki uzdah i suzu naših najvećih boema svih vremena.
Ovo nije bajka - šuška se da na Banovom Brdu, u kafani "Una", postoji "čarobni pasulj" koji kuva jedna "mama Borka"! U ovoj kafani, za istim stolom sede advokati, inženjeri, stolari i pop zvezde i svi su ludi za specijalitetom kuće - jagnjećim sarmicama u maramici, za koje kažu da su najbolje na svetu! Šta to Borka radi sa pasuljem i sarmicama, kako ih sprema i zašto u ovoj kafani ne postoji meni, saznajte u trećoj epizodi emisije "Najstarije beogradske kafane".
Tv kuvarica Katy The Cook ovog puta vas vodi tamo gde Čola slatko jede škembiće, tamo gde je čuveni vajar Dragan Mileusnić napravio prve korake, a Milan. D Špiček stvarao "Ponoćni bioskop" za Radio 202.
Serijal "Najstarije beogradske kafane" pratite svakog četvrtka, u 19 sati, samo na Telegraf TV-u.
(Telegraf.rs)
Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
ona što ljubi uštipke
srećan rođendan, borkice naša draga!
Podelite komentar
Zeljko
pa sad, Zdravko je u godinama i ne verujem da bas to jede...
Podelite komentar
Mirko
Bila bre rupa nekada, baš bistro ... Mala, nekoliko stolova sa kariranim stolnjacima, i limenom pepeljarom u staroj kući, možda leti sto ili dva napolju ... Dugo nisam prolazio, možda su nešto adaptirali 🙄
Podelite komentar