Gužva na auto-putu: Vozila se kreću usporeno jednom trakom zbog radova

 
  • 2

Jedna traka koristi se za suprotan pravac

Gužva na autoputu Veliki Miloš Ilustracija, Foto: RINA.rs

Duge kolone vozila stvorile su se na auto-putu na izlazu iz Beograda, do robne kuće "Ikea". Na auto-putu u pravcu ka Nišu saobraćaj se odvija usporeno, a jedna traka koristi se za suprotan pravac. Vozila se kreću usporeno.

Razlog za stvaranje gužvi su radovi na izgradnji nove petlje "Bubanj potok".

JP „Putevi Srbije“ obavestilo je javnost ranije da se zbog izvođenja radova na izgradnji nove petlje „Bubanj potok“ na obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim auto-putem, u smeru ka Nišu, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa auto-puta na Kružni put do petlje „Tranšped“.

U zoni radova saobraćaj se odvija u po dve saobraćajne trake za svaki smer kretanja: saobraćaj ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera dok se u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Po običaju

    14. avgust 2021 | 14:46

    U sred sezone,najveći radovi.

  • Činjenica

    14. avgust 2021 | 15:54

    Najveći problem je loše postavljena signalizacija, po običaju. Uglavnom se stranci pogube da li da idu levom ili desnom trakom, čest slučaj je i sa našima. Sad ko se zezne i udje u levu traku nema šansu da se prestroji ka Ikea-i.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA