Vesić: Od 8. maja potpuno otvoreni ugostiteljski objekti

 
 ≫ 
  • 0

- U ime Grada Beograda želim da se zahvalim svim članovima kriznog štaba jer su pokazali razumevanje za zahteve privrede - naveo je Vesić na Fejsbuku

kafici, bašte, restorani, korona, centar grada lepo vreme, SRBIJA KRIZNI STAB MERE Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Doneta je odluka da se od 8. maja otvore potpuno ugostiteljski objekti, naveo je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda na Fejsbuku posle završene sednice Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Odlučeno je da se dozvoli vakcinacija u tržnim centrima i na drugim javnim mestima uz saglasnost nadležnih zavoda za javno zdravlje, napisao je Vesić.

- U ime Grada Beograda želim da se zahvalim svim članovima kriznog štaba jer su pokazali razumevanje za zahteve privrede. Verujem da smo zajedno našli meru kako da privreda radi kao i da se istovremeno sačuva javno zdravlje građana. Pored toga, ne mogu da ne primetim da je Beograd najbolji region kada je vakcinacija u pitanju i da je pravedno da naše građanke i građani budu nagrađeni zato što su odgovorni - napisao je još Vesić na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA