Od sutra u Belekspocentru novi punkt za vakcinaciju građana protiv korona virusa

 
 
  • 2

On će početi sa radom u 9 časova

Goran Vesić Foto: Facebook/Горан Весић

Novi punkt za vakcinaciju građana protiv korona virusa biće otvoren sutra u Belekspocentru, kako je najavio zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

Grad Beograd je upravo završio opremanje novog punkta za vakcinaciju u Belekspocentru. Upravo smo održali poslednji pripremni sastanak sa predstavnicima Vlade i Doma zdravlja Novi Beograd. Sve je spremno da punkt počne sa radom sutra u 9 sati - naveo je on.

Ovu vest potvrdio je i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević koji je apelovao na ljude da dolaze u tačno zakazano vreme, kako se ne bi stvarala gužva, naročito jer od sutra počinje i revakcinacija.

U Belekspocentru od sutra će građani biti vakcinisani kineskom vakcinom, dok na Sajmu ima i ruske, odnosno Sputnjika V i Fajzerove.

Video: Jovanović: Od sutra počinje masovna revakcinacija

(Telegraf.rs)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    8. februar 2021 | 19:55

    A kada ce terenska ekipa da vakcinise one koji ne mogu doci a prijavili su se medju prvima????? Nijedan Dom zdravlja jos se nijè organizovao to na Novom Beogradu niti ko zove.Baka jos ceka ali nista.Hvala

  • уписао

    8. februar 2021 | 20:14

    @Zoran ово је само за телевизију и новине,а дођеш на ред никада!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA