Požar u beogradskom restoranu: Gost skinuo majicu i uleteo u kuhinju punu dima

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dejan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kalča

    07. februar 2021 | 10:06

    Mogu misliti kakva je higijena bila u toj kuhinji. Tu je bilo te nataložene masti koje nisu prane i na kraju se zapalile. Odavno sam upoznao higijenu po kafanama i ne jedem u objektima za koje nisam siguran.

  • Dejan

    07. februar 2021 | 09:27

    Bravo!

  • tuga

    07. februar 2021 | 09:21

    svaka čast momku koju je pokušao da ugasi požar, ali vlasniku restorana neće faliti dlaka sa glave, jer se zma kako je otvorio taj restoran, barem mi znamo, sve je dobro kad se dobro završi,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA