≫ 

Najpopularnija kuća u Beogradu ostaje "bez magije": Oglasili se vlasnici, narod nije čuo njihov apel

Ističu da im je ovakva odluka teško pala

  • 10
Kafic Gardos Foto: Branka Bajić, Facebook

Pre dva dana predstavili smo kuću u Zemunu za kojom su "poludeli" građani Beograda. Reč je o ugostiteljskom objektu čiji su prozori već okićeni lampionima i girlandama i još lepše i interesantnije - plišanim medvedićima. U stvari, ogromni, braon medvedi postali su atrakcija koja "poziva na selfi".

Tako se pred obožavanim ugostiteljskim objektom čekalo u redu što za kafu, to za fotografiju. Još ako se na to mesto dođe kada padne mrak pa su sva svetla, sijalice i lampioni upaljeni, eto magije, objašnjavali su svoje oduševljenje.

Ipak, uz sve reči hvale, iz kafića je stigla vest o tome da će dekoracija biti povučena.

- Dragi naši, želimo da Vam se obratimo u ime našeg lokala koji godinama gradimo, volimo, i ulažemo ogromnu energiju kako bismo Vam preneli svu ljubav i posvećenost koju gajimo prema ovom poslu. Vi ste to do sada svim srcem cenili, i primećivali svaku našu inovaciju i trud. Hvala na tome. Nažalost, do sada najlepša stvar i magija koju smo želeli da napravimo, i učinimo zaista posebnom ovu čudnu godinu, dovela je do toga da smo morali da odustanemo od ideje nasih medenjaka zbog ogromne pažnje i koncentracije ljudi koja se dogodila zbog njih.

Za sada, oni će morati da sačekaju neko lepše vreme, i neku novu bajku, jer je nama na prvom mestu Vaša i naša bezbednost. U cilju odrzavanja dobrog zdravlja i zdravog razuma, morali smo da preuzmemo kompletnu odgovornost i načinimo ovaj potez. Svaki naš apel ili molba za poštovanjem mera su bili protumačeni kao neprofesionalizam ili čak nemarnost da svima ugodimo. Sa tim u skladu, moralo je doći do toga da se naši medenjaci povuku, i sačekaju malo zdravije vreme. Nadamo se da ćete i dalje uživati u omiljenoj kafi, časi dobrog vina, i nasim delicijama, a nama je beskrajno žao što smo ovaj medeni momenat morali da stopiramo. Ostanite nam zdravi i vedri. Vasa Cafeteria Gardoš - napisali su navodeći koja je bila ideja, koliko se otrgla kontroli, kakve su im dalje želje i da žale zbog poteza koji se osećaju odgovornim da povuku.

Prethodno je fotografija gostiju koji čekaju u redu postavljena u FB grupi Beograd bez maske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    12. novembar 2020 | 13:33

    E svaka vam cast...a vi pomodarci sto nemate osecaj...znaci ja ne mogu da verujem. Kako vas bre nije sramota...da kad je ovakva situacija pohrlite kao da nikad nista lepo niste videli. Vec sam napisal...zivim blizu i nije mi palo na pamet da dodjem i slikam se bas zbog ovakvih situacija...Kakva smo seljana strasno. Macke...inluenserke nadama se da ste uspele sve da se iskrivite ispred kafica pre nego sto.su ih skinuli. E Srbijo medju sljivama.

  • Jasmina

    12. novembar 2020 | 15:10

    Nemojte da ih terate da skidaju dekoraciju.Neka sija optimizam u ovom tmurnom i ludom vremenu...

  • Delča

    12. novembar 2020 | 13:19

    Bravo!!! Odgovorno prema drugima i sebi, jer narod se ponašao kao pušten sa lanca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA