Kiša i špic u Beogradu - kombinacija od koje čupate kosu: Gužve na Gazeli, Brankovom i Pančevcu

 
 
  • 17

U ovo vreme "kritični" su beogradski mostovi

Guzva u saobracaju Printskrin: naxi.rs

Saobraćajne gužve, nastale zbog kraja radnog vremena i kiše koja pada u glavnom gradu, stvorene su po podne na beogradskim saobraćajnicama, a najveća je na auto-putu i na uključenju na Gazelu, u smeru ka Nišu.

U suprotnom smeru, prema Zagrebu gužva je manja, ali podseća na onu koja je skoro redovna u špicu na Brankovom mostu u smeru ka centru i Terazijskom tunelu, navodi Tanjug.

Na Brankovom mostu u pravcu Novog Beograda i Zemuna saobraćaj se odvija blažim intenzitetom.

Velika je gužva i kod Sajma u Bulevaru vojvode Mišića, ali ne i na Mostarskoj petlji. Na Slaviji na kružnom toku saobraćaj je slabog intenziteta pogotovo u smeru ka Crvenom krstu.

Oko Bogoslovije takođe nema gužve.

Na Novom Beogradu kod zgrade opštine, na kružnom toku, gužve nema, a i kod Vukovog spomenika nema veće gužve. Veći broj automobila se primećuje na semaforima u Takovskoj u smeru ka Bulevaru kralja Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Video: Grigorović: Opera Sestra Anđelika prića o ženskim pravima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    12. oktobar 2020 | 18:17

    Šta kažete, skupo gorivo, a? Skupa vam registracija? Skupi automobili? Samo da sam jedan dan predsednik, rešio bih problem svih gužvi, litar goriva 1.000 din, a registracija fiksno 100.000 po vozilu, bez obzira na godište, kubilažu ili marku auta.

  • Zarko

    12. oktobar 2020 | 19:11

    Tu se vidi zasto je Bec vec 8 god najbolji grad za ziveti u svetu. Jos 1974 su krenuli da grade Metro kada je Bec bio 3 puta manji od Beograda i sada je veci od BG a ulice skoro prazne, nigde nema guzve. A ovde trecina Beograda nema kanalizaciju i jedina smo Metropola bez Metroa i ceo svet nam se smeje, pa mi nemamo Spic nego je guzva od 7 do 19h praktično ceo dan. Prava Bruka

  • YYY

    12. oktobar 2020 | 18:06

    Tako vam i treba kada idete kolima na posao! Obratite paznju, u svakom autu jedna, eventualno dve osobe! Na milionski grad. Previše je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA