"Uštinula me je i udarila po očima zbog ovog kontrolnog": Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu (FOTOGRAFIJA TESTA)

 
 ≫ 

Profesor sve detalje objasnio za čitaoce redakcije Telegraf.rs

Redakciji Telegraf.rs javio se Zvonko Obradović, profesor Sedme beogradske gimnazije koji se, nakon što je ošamario učenicu, našao usred skandala.

Njegovo pismo prenosimo u celosti:

"Ovim putem želim da odgovorim na besomučne laži koje su pisane o meni u prethodna 24 sata. Kao profesor i pedagog osećam moralnu obavezu da odbranim svoj ugled i dostojanstvo koje mi je ovim slučajem narušeno.

Dana 18.04.2019. godine za vreme trećeg časa na kojem je rađena analiza kontrolnog zadatka, učenica J.K. je bila nezadovoljna svojom ocenom koju je dobila, u pitanju je ocena jedan. Za dvojku je bilo potrebno da se ima 45 poena, a ona je imala 30 ( kao dokaz prilažem Vam sliku testa).

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Svoje nezadovoljstvo izražavala je kroz histeričnu viku, te sam je opomenuo rekavši da ne može tako da se ponaša, nakon čega je učenica sela na klupu i okrenula mi leđa. Na moja upozorenja, ona je odgovarala sa “Niste Vi nikakav čovek ni autoritet kada ja ovako mogu da sedim i ne možeš mi ništa".

Sledi da sam učenicu uputio na razgovor kod direktora, na šta mi se dete unelo u facu i reklo “Ajde izbaci me ako možes” i uštivnuši me, onda se okrenula tako da me je kikom udarila po očima.

U tom trenutku, u stanju neuračunjljivosti, za šta imam dokaz od psihijatra, ja sam je ošamario, te je ubrzo učenik P.P. ustao i tri puta me udario u glavu. Zbog njegovih udaraca lekari su konstantovali da je trauma pretrpljena i stavili mi kragnu.

Da bih sebe i svoju profesiju zaštitio od ovakvih gnusnih laži i manipulacije odlučio sam da protiv J.K. i P.P podnesem krivičnu prijavu i time ću u krivičnom postupku dokazati svoju nevinost, kao i da je moje delanje putem šamara bilo posledica nužne odbrane koja se desila u stanju neuračunljivosti."

VIDEO: Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu:

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    19. april 2019 | 15:05

    LJUDI SHVATITE JEDNU VELIKU ISTINU DANAS DECA TUKU PROFESORE A SUTRA CE I NAS RODITELJE JER TOLIKO SU BAHATA DA VISE NEMAJU GRANICU.PRAVDA ZA PROFESORA RUKA MU SE POZLATILA.TO BIH ISTO REKLA DA JE I MOJE DETE UDARIO.PROFESORE NE DAJTE SE KAKAV OTKAZ IDITE DO KRAJA TUZITE SVE REDOM DOKAZITE ISTINU A TO JE DA STE U PRAVU!!!!!!

  • N

    19. april 2019 | 14:23

    Ovako "uredan" kontrolni ne bih ni uzeo u razmatranje...

  • Zoe

    19. april 2019 | 15:02

    Vratite VLAST I MOC I AUTORITET PROFESORIMA! Roditelji ne vode racuna o deci dozvolite to bar profesorima. Deca su nam katasrofa, neko mora da ih disciplinuje. Sta nama hvali, sto smo ih postovali i plasili ih se. A ja sam 78 godiste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA