"Je*e mi se i za invalide i za njihov parking": Oca bolesnog deteta brutalno napao bahati vozač koji mu je zbog pljeskavice zauzeo mesto (FOTO)

 
 ≫ 
  • 25

Goran kaže da je prišao kolima i, videvši dve žene na zadnjem sedištu, ljubazno ih upitao koliko će se zadržati. Onda je došao vozač

Goran Veselinov iz Beograda, otac devojčice Lee (14) sa Daunovim sindromom, brutalno je pretučen ispred svoje zgrade u Novopazarskoj ulici pošto ga je napao vozač koji se bahato parkirao na mestu rezervisano za osobe sa invaliditetom koji ni nakon Goranove molbe nije hteo da se pomeri.

- Samo sam ih najuljudnije pitao koliko će se zadržati na parking-mestu rezervisanom za invalide jer treba da mi stigne žena sa teško bolesnim detetom. Usledila je salva najgorih psovki i uvreda, udarci, teške batine od kojih se i dalje oporavljam - priča za Srpski telegraf Goran Velinov, Beograđanin kojeg su pre šest dana na Vračaru, u centru grada, brutalno isprebijala dvojica siledžija.

Veselinov je sišao ispred zgrade u kojoj stanuje da bi sačekao suprugu sa ćerkom zbog koje imaju rezervisano invalidsko parking-mesto tačno ispred ulaza. Međutim, na tom mestu je bio parkiran automobil, što se često dešava zbog objekta brze hrane u istoj ulici.

Goran kaže da je prišao kolima i, videvši dve žene na zadnjem sedištu, ljubazno ih upitao koliko će se zadržati. Odgovorile su mu još dva minuta, a on im je pokazao podignut palac kao znak odobravanja i rekao da nije problem i da treba da mu stignu žena i ćerka koja je operisala srce.

U tom trenutku naišao je i komšija Nikola (67), koji je jako vezan za Leu, kao i ona za njega, i koji je gospođama objasnio Leinu situaciju. One su tada pozvale muškarca koji je došao i pitao šta se dešava. Jedna od njih mu je rekla da su na mestu za invalide.

Goran Veselinov, Foto: ST/Vladimir Lukić

- Ma popuši mi, bre, ku*ac, majmune! Dođi 'vamo da ti je*em mamu sad, ološu! Je*e mi se i za invalide i za njihova parking mesta! - obratio se taj muškarac Velinovu, koji mu je samo kratko rekao:

Važi, lafe, nema problema, ostani.

Čovek se vratio u fast-fud, a Velinov je pozvao pauka i zamolio ih da obaveste i policiju, jer je na mestu za invalide parkiran bahat i agresivan vozač.

- Kada se muškarac u društvu prijatelja vratio u vozilo, Nikola mu se ponovo obratio:

- Čoveče, na šta ti to liči, komšija čeka na svoje mesto, treba da se uparkira žena sa bolesnim detetom - navodi Velinov.

On objašnjava da je tada vozač, koji je već bio u nekom polusedećem položaju, ustao i pesnicom udario Nikolu posred naočara i staklom mu isekao lice.

- Nikola se zateturao i pao. Okrenuo sam se da mu pomognem, a ovaj se zaleteo i iz sve snage me udario pesnicom. Čuo sam da je nešto puklo, ali mislio sam da je njegova ruka. Osetio sam naglu mučninu i nagon za povraćanjem, bol je bio neopisiv, ali sačekao sam da Lea dođe, da se ne stresira - priča Velinov.

VIDEO: Lopova je pustila da razgleda stan, a onda je usledio brutalan udarac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    2. april 2019 | 12:26

    Dokle vise sa takvom stokom da zivimo????Stoka nista drugo!

  • boki

    2. april 2019 | 12:15

    Za ovakve ni zatvor nije dovoljan Goli otok da se aktivira i tucanje kamena svaki dan..Olos

  • RSK

    2. april 2019 | 12:12

    Majmuncina da odgovara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA