Pretučena sam upravo u autobusu 95, udario me je pesnicom u glavu i šutirao: Mina pokušala da spreči nasilje prema drugoj devojci i vozaču, pa dobila batine

 
 ≫ 

Devojka je krvava izašla iz autobusa

U gradskom autobusu na liniji 95 dogodio se neviđen okršaj putnika, kada je deblji kraj izvukla jedna devojka koja je krvava izašla iz autobusa.

Na nju se okomio stariji čovek, jer ga je upozorila na njegovo neprimereno ponašanje.

- Pretučena sam upravo u autobusu 95 od strane starijeg gospodina. Udario me je pesnicom u oko i glavu i počeo da šutira. Razlog je što sam mu rekla da se ne ponaša nasilno prema devojci koju je grubo izvukao iz autobusa da bi ušao i drao se na vozača 95 što kasni 30 minuta - napisala je ona.

Kako je dodala i sama je udarila napadača u odbrani jer ju je, napisala je "udarao besumično".

- I pošla sam za njim van autobusa i rekla policajcima sa Zelenog venca da ga zaustave jer hoću da ga prijavim. Sačekala sam policiju i hitnu pomoć. Voze me u Urgentni centar. Nasilnik je prijavljen i zadržan do dolaska patrole - dodala je na svom Tviter profilu.

Na poziv za pomoć oglasila se saobraćajna policija, tvrdi ova sugrađanka.

-  Legitimisala ga je policija koja reguliše saobraćaj na Zelenom Vencu i patrola posle koja je došla. Prvo su mene ispitali i odmah ubacili u hitnu pomoć i poslali u Urgentni centar jer je  - napisala je na Tviteru.

Povodom ovog slučaja oglasio se i MUP. U stanicu je priveden D. B. (82) koji je pretukao devojku.

- Možemo da potvrdimo da je ovaj događaj bio jutros u 8.50, na autobuskoj stanici Zeleni venac u smeru ka Novom Beogradu. Povređena devojka prevezena je u Urgentni centar, a muškarac je priveden. Kako se sumnja, on je prilikom ulaska u autobus, nakon verbalnog sukoba, zadao nekoliko udaraca oštećenoj u predelu glave i tela. O događaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštv - kažu u MUP.

Čeka se odluka tužioca da li će mu biti određen pritvor ili će protiv njega biti podneta prijava u redovnom postupku.

Nasilje u gradskom prevozu postalo je sve učestalije, premda se verbalno i fizički razračunavaju najčešće putnici i kontolori, kao i vozači.

VIDEO: Nedavno su se u Železniku pobili vozač autobusa i putnik:

(M. B.)

Video: Pantelić: Veliko mi je zadovoljstvo što je će legat Stojkovića postati deo stalne postavke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalija

    1. mart 2019 | 12:09

    Kakva tuča??? Jesu li ovi normalni koji bi se odmah sa nasilnikom tukli? Gde bi nas to vodilo? Ulice i autobusi bi nam onda bili bojna polja i gladojatorske arene. Policija i sudovi to moraju da rešavaju i kažnjavaju a ne obični građani.

  • Милан

    1. mart 2019 | 13:15

    Судови и закони су преблаги за насиље и силеџије. Насиље се мора строжије кажњавати и да служи као мера превенције.

  • Зока

    1. mart 2019 | 12:06

    Бисер су ми оне "даме" које заговарају да се на силу одговори силом . Мора да се тако млате са укућанима и код куће? Ко зна каквих све болесника и психопата има на улицама и у градскоме превозу и на шта су све спремни. Жута минута, лудило, болест, танки живци,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA