Uživo u studiju Milica Zavetnica počela da se otkopčava i poručila bez "blurovanja": Nema predaje! (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 

Natpisom na grudima želela je da na slikovit način pošalje poruku da je KiM Srbija

Milica Zavetnica je prvi put u političkoj karijeri uradila ovako nešto Printskrin: TV Prva

U jutarnjem programu Prve TV kod Nataše Miljković jutros su gosti bili Milica Đurđević iz Srpskog sabora Zavetnici i Predrag Azdejković, novinar i gej aktivista.

Tema razgovora bila je odluka francuskim vlasti da roditelje nazovu roditeljima 1 i 2, a ne mama i tata. Kad je već delovalo da će se razgovor završiti i da će se voditeljka pozdraviti s gostima, Milica je zamolila za još jedan minut pažnje, želeći da se još jednom vrati na nedavni "incident" tokom ankete RTS-a u kojoj je zamagljen duks jednog anketiranog na kojem je pisalo "Nema predaje" i to preko mape Kosova i Metohije.

UKRALA JE ŠOU

Jutarnji program sa Natašom Miljković, Printskrin: TV Prva

Kako je rekla Milica, raskopčavajući se, ovo je učinila prvi put u nekoj emisiji.

Azdejković je već prognozirao naslovne strane za ponedeljak: Milica pokazala grudi Printskrin: TV Prva
Trenutak kada je Milica Đurđević počela da otkopčava blejzer, Printskrin: TV Prva

Dodavši da želi da na jedan slikovit način pošalje poruku da je KiM Srbija. Svim građanima koji su podržali protest Zavetnika ispred RTS koji je bez ikakvog razloga cenzurisao majicu sa mapom Kosova i Metohije, navela je.

- Ovo je  moja poruka, ovde piše "nema predaje" - rekla je Milica na šta je voditeljka dodala da "Prva neće da bluruje natpis kao RTS" duksericu mladića koji je učestvovao u anketi.

- To je jako pohvalno za vas - dogovorila je Milica. - Ovo je tema koja nas okuplja, ovo je tema kojom treba da se bavimo.

Azdejković: Već vidim naslove u tabloidima, Printskrin: TV Prva

- Već vidim sutra naslove "Milica pokazivala grudi" - našalio se Azdejković.

Podsećamo, na subotnjoj utakmici u Surdulici između Radnika i Crvene zvezde, i navijači beogradskog kluba su istakli veliki broj manjih zastava "Nema predaje", koja je preko noći i jedne emisije bukvalno ponovo vratila u žižu jedan od najpoznatijih navijačkih slogana koji se našao i na udaru kod UEFA.

Pogledajte video koji traje 18 minuta, a ako ne želite sve da gledate, deo o kom govorimo u tekstu počinje na 16:58:

VIDEO: Delije protiv RTS-a

(Telegraf.rs)

Video: Lošom ishranom ubrzavamo proces starenja, postajemo hronično umorni! Ove navike moramo menjati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brod

    24. februar 2019 | 10:46

    Ljudi pa preko 60% ako ne i vise su Srbi(kosovari) prodali zemlje,nekretnina...siptarima koji su platili debelo i jos kupuju i placaju,a ti isti kosovari kupili ovde ne jednu nego vise nekretnina i to na dobrim lokacijama,tako da oni imaju cilj koji su ostvarili tj.kupiti sve i tako postati vlasnik zemljista i svega ostalog!

  • Vladimir

    24. februar 2019 | 11:28

    Bravo Milice,bravo lepotice.Ovakve buduce majke su i buducnost Srbije.A ovi sto kazu da su srbi prodali imanje na Kosovu i srbuju po Srbiji,moj odgovor je njima,,,,Dobro znamo koliko je mladih napustilo ovu zemlju i koliko su njiva i stanova prodali da bi otisli van Srbije,zarad boljeg zivota tamo,a to ne znaci da su prodali i grad iz kojeg su otisli,dakle ti gradovi su i dalje deo Srbije,kao sto je i Kosovo deo Srbije pa makar ni jednog srbina da nema dole.

  • Vlada

    24. februar 2019 | 10:03

    Srpkinju je mene majka rodila🇷🇸!!! Bravo👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA