AMS Osiguranje: Bez brige na skijanje u inostranstvo

 
  • 0

Sezona skijanja je u toku. Ukoliko planirate da svoj odmor provedete u inostranstvu, AMS Osiguranje vam preporučuje polisu Putnog zdravstvenog osiguranja namenjenu svim ljubiteljima zimskih sportova

Foto: Promo

Troškovi  hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga u inostranstvu su veoma skupi, a premija Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas za individualnu polisu, za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope iznosi svega 1.260 dinara, dok je porodična polisa za isti vremenski period samo 2.772 dinara.

Ušteda je velika i zato nemojte dozvoliti da vam brojni rizici pokvare odmor, već sebi priuštite bezbrižno zimovanje kakvo zaslužujete.

A ukoliko ste u strahu da se nešto može dogoditi vašem domu dok ste vi na putu, predlažemo vam da po pristupačnim cenama osigurante svoj stan ili kuću od brojnih rizika. Odaberite da osigurate i stvari u vašem domu i ostvarićete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja.

Foto: AMS

Neke stvari je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti unapred. Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja otputujte u inostranstvo potpuno bezbrižni.

Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih i brigu prepustite stručnom timu AMS Osiguranja. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osuguranje vam želi srećan put!

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA