"Sirijci, marš u Nemačku"! Skandal usred Beograda, osvanuo sraman grafit na Voždovcu (FOTO)

 
  • 52

Vandali su u ulici Vojvode Stepe ostavili uznemirujuću poruku

"Marš u Nemačku" ispisano je na jednom restoranu u ulici Vojvode Stepe, u kome se inače sprema tradicionalna sirijska hrana.  

Narandžastom farbom je počinilac dopisao i reč "pravoslavlje", četiri slova S i BSCZ.

Ovaj sraman grafit uslikan je u utorak veče, a navodno bi trebalo da poruči vlasnicima i korisnicima ovog restorana brze hrane, čiji je naziv ispisan na srpskom i arapskom, kako za njih u Srbiji nema mesta, te da treba da odu u Nemačku, zemlju koja je primila najveći broj izbeglica od početka migrantske krize.

Podsetimo, diskriminacija na verskoj i rasnoj osnovi zakonom je zabranjena u Srbiji, a poruke mržnje sigurno nisu u skladu sa pravoslavljem koje se ovde pominje, kao ni sa ocilom. 

(Telegraf.s)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vostani Serbie

    6. februar 2019 | 00:12

    Neka ih prime oni koji izazivaju rat uvek sirom sveta. Medju njima je mnogo clanova ISIS-a koji se vode kao izbeglice. Cilj EU jeste mesanje dve rase kako bi stvorili jednu novu, podanicku. Zasto bi Srbija u svemu tome bila kolaterna steta ako svi drugi u Evropi tim izbeglicama zatvaraju granice?! O tome se treba brinuti, ne o grafitu.

  • Brunox

    6. februar 2019 | 00:11

    Zasto sraman zasto nema objave da su silovali dete zasto nema ovjave da su ubili dete zasto nema objave koliko srbija dava para njima zasto ihne uporede sa ljudima koliko oni dobiju a koliko ljudi koji rade na njivi idite iz srbije

  • SRBIJA SRBIMA

    6. februar 2019 | 00:04

    Pa i treba da idu za nemacku. Za 20 godine zvace se pola srbija mustafa muhamad i sta znam..ne pise nam se dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA