Muk u 29. novembra prekinuo zvuk sirene vatrogasaca: Žena je ostala zarobljena ispod autobusa (FOTO)

 
  • 2

U Hitnoj pomoći navode da žena nije životno ugrožena

Žena koju je jutros udario autobus na liniji 33 kod Bulevara despota Stefana je živa, ali su na mesto nesreće morali da dođu i vatrogasci koji su nesrećnu ženu izvukli ispod autobusa. 

Žena od oko 50 godina sa povredama glave bila je zarobljena ispod vozila, zbog čega su intervenisali i vatrogasci. Ona je prelazila ulicu na pešačkom prelazu kada je na nju naleteo autobus.

Žena je bila nepomična kada je autobus udario; Foto: Telegraf

Žena je ostala zaglavljena ispod autobusa, pa su došli i vatrogasci da pomeraju autobus da bi je nekako izvukli. Glava joj je bila krvava, ali je bila svesna.

- Pričali su sa njom kada su je stavili na nosila. Bila je u šoku. Odvezla ju je Hitna pomoć - priča jedan od očevidaca. U Hitnoj pomoći navode da je žena sa povredama glave prevezena u Urgentni centar na odeljenje reanimacije, ali da nije životno ugrožena. 

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    5. decembar 2018 | 08:19

    Da je vozac gledao kuda vozi i da nije drzao mobilni u ruci ne bi nesrecnu zenu na pesackom prelazu oborio. I taj se naziva "profesionalnim" vozacem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA