Kolaps u najavi: Zatvara se jedna traka na auto-putu, gužve su neminovne

 
  • 17

Narednih pet dana barem možete da vozite zaustavnom

Preticajna saobraćajna traka na deonici auto-puta od Autokomande do Laste, u smeru ka Nišu, biće zatvorena narednih pet dana, u periodu od devet do 14 sati, javljaju iz Puteva Srbije.

Trojica zarobljenih Srba, u ratom zahvaćenom Maliju, stigla u Beogradu: Optuživali su ih da su došli da ruše vlast (FOTO)

Razlog tome su saksije i njihovi nosači, koje treba postaviti na bandere, kao i košenje, čišćenje i uređivanje šiblja koje deli ovu saobraćajnicu.

- Radovi će se izvoditi u srednjem zelenom pojasu sa pomeranjima, u preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci. Radovi će trajati do 13. jula - stoji u objavi na njihovom sajtu.

Ko hoće da izbegne gužve, neka krene ranije Foto: Tanjug/Tanja Valič

No, to nije sve. Danas i sutra, u ponedeljak i utorak, od devet do 14 sati, na deonici auto-puta od Bežanijske kose do petlje aerodrom Nikola Tesla takođe će se kositi, grabiljati travnjak i orezivati šiblje, te će i tu radnici od vozača morati da s vremena na vreme "pozajme" preticajnu traku. Za saobraćaj će ostati otvorene vozna i zaustavna traka.

Ovi radovi verovatno će izludeti sve za volanom, koji su se tek odvikli od gužvi na prometnim gradskim deonicama. Uređenje površina doduše zaobilazi i jutarnji, i popodnevni špic, ali kako bi izbegli gužve, najbolje bi bilo da oni koje auto-put vodi do posla, ove nedelje krenu malo ranije.

(Telegraf.)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    9. jul 2018 | 07:37

    Nije to samo od danas, oni te saksije postavljaju od petka bar sam ih ja tada video. Ne mogu da shvatim da im treba 10 dana da postave 50ak malih saksija, a idu po dve na banderu, i da pokose ono parce sirine 2m izmedju bankina. Ja da se pitam to bi bilo uradjeno preko noci.

  • tina

    9. jul 2018 | 08:37

    U normalnim zemljama ovi radovi se vode od 22 h do 6 h ujutru i ne oseti se guzva

  • Milkan

    9. jul 2018 | 08:31

    Zar ovo sad nije teror manjine nad vecinom, u jeku sezone guzvi oni postavljaju saksije, raspala drzavo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA