Vršnjačko nasilje u Osnovnoj školi na Novom Beogradu: Učenica prvog razreda davila drugaricu!

- Učenica je vršnjakinju jurila po razredu, uhvatila je, stezala za vrat, vukla za kosu i udarila u čelo, dok je ona vrištala od bolova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ateista
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • brana

    20. januar 2018 | 14:28

    Srbija je zamorce najmracnijih umova iz EU kojoj su joj naredili da mora prihvatiti zakone koje niko od njih ne praktikuje.Svako odeljenje sa dobrom,normalnom decom mora da ima barem jedno ili vise problematicne dece jer Boze moj,druga deca treba da uticu na takvu decu i da ih socijalizuju,prilagode drustvu i da ih prevaspitavaju umesto roditelja ili socijalnih sluzbi!Sta je rezultat toga?Traume za mnogu decu,udruzivanje malih razbojnika koje uvek rezultira maltretiranjem vecine,slabiji prosecan uspeh odeljenja i jos gomilu problema!Cemu to?!Zbog jednog ili dva deteta unistiti skolovanje svoj ostaloj deci?Ne bre!Dajte svu takvu problematicnu u posebne specijalne skole ili odeljenja pa sa njima raditi posebo ali problem je sto mi nemamo kadrove i psihologe koji bi to izneli pa im je lakse da taj teret prebace na samu decu.Sramota od ministarstva prosvete i neorganizovanosti drzave!

  • Sloba

    20. januar 2018 | 13:27

    Ta pojava nije samo u srbiji ja zivim izvan moja deca idu u strane skole i isti slucajevi samo kod mene idu pred cerkama 3 sina koji su dosta krupni najzadnje ludi otac koji sa 50 jos ide u studio i bilduje to je jedina garancija mira u skoli tako da cerke nemaju te probleme dok druga deca napustaju istu skolu zbog toga

  • uciteljica

    19. januar 2018 | 23:29

    Takvi slučajevi, da inkluzivna deca maltretiraju celo odeljenje, nisu retki.Samo što to ne izlazi u javnost. Roditelji ostale dece ćute jer će ispasti nehumani i netolerantni, a učitelji jer će ispasti nesposobni. Ovde mislim na decu sa mentalnim oštećenjima, a takvih je najviše u školama. Roditelji takve dece, iz samo njima znanih razloga insistiaju da deca idu u "obične" škole, iako u specijalnim školama imaju bolje uslove - obučene nastavnike, manji broj dece i specijalne programe po kojima uče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA