Podigli su dron iznad nove pešačke zone u Beogradu. Ono što su zabeležili oduzima dah (EKSKLUZIVNI VIDEO)

 
  • 3

"Gradi se nova pešačka zona u ulicama Kralja Petra, Cara Lazara, Nikole Spasića i Gračaničkoj"

Da su radovi u gradu Beogradu u punom jeku, možemo da vidimo svakodnevno na ulicama naše prestonice. Rekonstrukcije su na svakom koraku, a sve u cilju stvaranja lepšeg i boljeg okruženja za Beograđane i veliki broj posetilaca.

OTKRIVAMO, KRAJ AGONIJE: Evo kad će prestati gužve u Beogradu!

Gradski menadžer Goran Vesić je na svom Fejsbuk profilu podelio video sniman iz vazduha na kojem se vidi kako se naš grad menja iz dana u dan i kako postaje bolje mesto za život.

- Gradi se nova pešačka zona u ulicama Kralja Petra, Cara Lazara, Nikole Spasića i Gračaničkoj. Poslednje tri godine grad Beograd je dobio preko 20 hiljada metara kvadratnih u novim pešačkim zonama.

Ako tome dodamo preko 180 novih fasada, rekonstrukciju garaže na Obilićevom vencu i izgradnju novih garaža na Studentskom trgu, trgu Republike, na Kosančićevom vencu i u Vlajkovićevoj, jasno je da centar Beograda postoje bolje mesto za život. Pogledajte eksluzivni snimak nove pešačke zone snimljen dronom - napisao je Vesić na Fejsbuku.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kgb

    11. novembar 2017 | 17:56

    napravite rekonstrukciju države i uradite nesto u Vojvodini da se ne gusi u blatu,BG se izgradjuje,a Vojvodina izumire kao i ostatak Srbije.

  • Marija

    11. novembar 2017 | 15:48

    Prekrasno

  • Дорћолац

    14. novembar 2017 | 04:18

    Ја у потпуности разумем људе из унутрашњости који се жале али такав проблем је свуда усвету! Ја већ 20 година живим у Америци у Вашингтону који је и главни град. И овде се више гради него у Мизурију, Ајдаху и тд. То је једноставно тако увек се паре улажу у главне метрополе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA