Pekara Lulu: Vaš novi omiljeni komšija na Vračaru

 
  • 2

U pekari Lulu ne beže od tradicionalnih peciva, ali neumorno obogaćuju svoj asortiman proizvodima inspirisanim francuskim, italijanskim, američkim i drugim pekarskim uticajima

Vračarom se od nedavno širi miris nove pekare koja će vrlo lako postati vaš neizostavni deo dana.

Pekara Lulu će vam upotpuniti svakodnevnicu bilo da ga započinjete tradicionalnim obilnim doručkom u vidu bureka ili gibanice, žurite na sastanak uz dansko pecivo ili omiljeni brioš sa nutelom, želite kvalitetan hleb da upotpunite porodični ručak ili prosto hoćete da častite sebe raskošnim poslasticama posle napornog dana.

Domaći lanac pekara Lulu osnovan je 2011. godine i od tad je osvojio srca i stomake kako starijih, tako i mladih ljubitelja peciva i kolača. Od samog početka postala je prepoznatljiva kao "drugačija pekara" kako u pogledu raznovrsnosti asortimana i kvaliteta proizvoda, tako i u pogledu usluge. Pored tri pekare na Banovom brdu i jedne na Senjaku, nedavno je otvorena i nova – Lulu 5 u srcu Vračara.

Foto: Promo

U pekari Lulu ne beže od tradicionalnih peciva, ali neumorno obogaćuju svoj asortiman proizvodima inspirisanim francuskim, italijanskim, američkim i drugim pekarskim uticajima. Ipak, hlebovi su njihova najveća strast. Sa preko 20 vrsta hleba svakodnevno u ponudi, u stalnoj su potrazi za novim sve zanimljivijim i kvalitetnijim recepturama i sastojcima (sa egzotičnim vrstama brašna, bez kvasca, sa puno raži, sa začinima, orasima i suvim voćem…), a najbitnije od svega je da se u njihovoj proizvodnji koristi što manje pekarskih smeša, a više prirodnih sastojaka, kao što su speltino i pšenično brašno.

Foto: Promo

Iako po opredeljenju pekara, a ne poslastičarnica, Lulu je omiljena stanica mnogih sladokusaca. Tajna Lulu slatkiša je u ljubavi i posvećenosti, neumornom "štelovanju" receptura, biranju još boljih sastojaka, nastojanju da sve slatkiše naprave na što zdraviji način, sa što manje masnoće, brašna i šećera. Obavezno probajte mus od prave belgijske čokolade, jesenji tart sa bundevom, nutela tortu, voćne korpice… I da ne nabrajamo dalje, lakše je da posetite pekaru Lulu u ulici Kneginje Zorke 53 i uživate u svakom zalogaju.

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    7. oktobar 2017 | 11:11

    Najbolja pekara! Samo jedno pitanje: U pekari na Banovom Brdu je bila najbolja americka pita sa ARONIJOM!!! Deca su je obozavala... Zasto je vise nema??? :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA